2777
2789
عنوان

بچه جاریم😬😬

332 بازدید | 15 پست

بچه های جاریم‌خیلی بی ادب و پروان خودشم ک ماشالا دهن وا نمیکنه برا تربیت بچه هاش ...هروقت میاد خونمون همه سوراخ سونبه های خونه میگیرده کشوهارو باز میکنه کمدارو کابینتارو بی اجازه نگا میکنه ...چیزیم کبهش میگم مادر شوهر پدرشوهرم ناراحت میشن چیکار کنم بنظرتون باهاش چجوری رفتار کنم ک دست ب وسیله هام نزن....چون تو عقدم هنوز کامل وسیله هامو نیاوردم ولی گاهگداری میام خونه خودمون از این میترسم وسیله هامو بیارم دست بزنن بشکوننش یا حتی بردارن از تو خونم چیزی ....چون مامانشون همچین کاری کرده رفته خونه خواهرشوهرم روسریاشو برداشته از خونش 😬😬

در خونت رو قفل کن وقتی نیستی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مگه خونتون کلید نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ینی چی ناراحت میشن؟؟

گلم احترام بذار وبااحترام بگو بهشون نه

این ابدیه راحتیت نه ناراحتی الکیشون

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

وای چ سخت☹

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

ی کابینت کار بیار تمام کمد کابینتا رو قفل بزاره هر وقت میاد قفل کن کلیداشم بردار اگه چیزی گفت هرکیم ناراحت شد حواله کن ب تخمدان چپت جدی بگو ادم حریم شخصی داره بلانسبت شما اون گاوه ک سرشو میندازه پایین هرجای چمن زار دلش بخواد میره

یا به کنایه همینو بش بگو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ی کابینت کار بیار تمام کمد کابینتا رو قفل بزاره هر وقت میاد قفل کن کلیداشم بردار اگه چیزی گفت هرکیم ...

واقعا رو مخمن اصن ی ذره شعور نداره جاریمم فکر میکنه مثلا اینکارا زرنگ بازیشه...ی باراز همین بچش شنیدم جلو خودش گفت خودت میگی هروقت میریم خونه آقام همه چیرو زیاد بخوریم

ازهمچین مادری این بچه ها عمل میان جای تعجب نداره خدا صبرت بده آدم اول زندگی خیلی رو جهیزیش حساس

موندم چیکار کنم یعنی میره میاد در یخچال باز میکنه ده هزار بار گفتم بابا باز نکن خراب میشه چی میخای اون تو ...حتی اولا دربار یخچال میزد باز میکرد میرفت دوباره میومد باز میکرد منم بطری هارو برداشتم از اونجا گفتم الان اول کاری میزنه خراب میکنه...مامان باباهم نداره ک جمعش کنن همیشه پلاسه 

واقعا رو مخمن اصن ی ذره شعور نداره جاریمم فکر میکنه مثلا اینکارا زرنگ بازیشه...ی باراز همین بچش شنید ...

😂😂😂😂😂چ باحال

ن میاد بگرده ببینه چی از اون بیشتر بردی بره بخره بزاره تو دید بعد بگه عه تو رفتی از مال من خریدی اینا عقداین 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

😂😂😂😂😂چ باحال ن میاد بگرده ببینه چی از اون بیشتر بردی بره بخره بزاره تو دید بعد بگه عه تو رفتی ...

کاش بگیره غصته نداشتم فقط فضولی میکنه منم متنفرم از این کار سه سال عقدم سه چهار بار خونشو دیدم ولی اون بچه هاش همیشه اینجا وله