2777
2789
عنوان

یه سوال لطفا مذهبی ها ببان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 34 پست
اگر یقین عقلایی دارید ک صررداره یا خوف صرر وجود داره نگیرید

آخه میگن کفاره داره اگه بدنت مشکل داشته باشی بگیری 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگن کفاره داره اگه بدنت مشکل داشته باشی بگیری 

اگه باعذرموجه شرعی نگیری باید تارمضان سال بعد قضاش بگیری اگر عمدا نگیری باید کفاره غیرعمد بدی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
عههههه بانوووووووووووو سلام

سلام بانوجان

ماه مبارک رو‌تبریک میگم

التماس دعا

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
همین الان که داشتم سحری میپختم سرم گیج رفت میخورم اما حالم یه جوری میشه فشارم میوفته 

خب گلم باراین شرایط شاید نباید بگیری

ولی خب این چیزارو‌بهتره یا از دکتر یا مرجعت بپرسی

ولی اگر سرت گیج میره و هی میفتی ممکمه نتونی بگیری

میشه چایی خوردبرای  سحر؟ازعطش جلوگیری میکنه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
خب گلم باراین شرایط شاید نباید بگیری ولی خب این چیزارو‌بهتره یا از دکتر یا مرجعت بپرسی ولی اگر سرت ...

نمیدونم به دلم میاد نگیرم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
فدات شممم😍 محتاجم عزیز اگر لایق باشم به روی جفت چشمام❤😍  دل تنگت بودم خیلی وقت بود ندیده بود ...

خوشحالم ک‌پیام دادی🥰🥰🥰