2821
2789

جرعت جرعت جرعت جرعت جرعت

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂
جرعت جرعت جرعت جرعت جرعت

حقیقت حقیقت حقیقت حقیقت حقیقت

عادتی ب لایک کردن ندارم اگه دیدی لایکت کردم بدون از بیوت خوشم اومده و حرف دلم بوده                                     آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر😐 i am a boy

الغوث😐

خب تو که مردی باید جرعتو انتخاب میکردی.مردن مردای قدیم😏

حالا بگو ببینم تا حالا دلت زن خواسته؟

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اگه الان پدرت خوابه، برو بیدارش کن

هه خونه تنهام😁😁😁😁😁

اووووووه خیلی 😂😂 آقا همه از من اینو میپرسن 😆😆😆 چن باری اینکارو کردم انداختم گردن خواهرزادم 😆 ...

😂😂😂

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اخرین دعوای فیزیکیت با کی بود و کِی؟

با بابام جدی اش و صر صیگار کشیدنم چند ماه پیش جات خالی نباشه ی بادمجون گنددع تو چشم کاشت ولی غیر جدی همین روزا با پصررعموم انتر داشت موهامو میزد الکی الکی

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
خب برا حقیقت بگو که چرا تنهایی؟😁

فقط منو بچم هستیم همه رفتن خونه مادر بزرگم الوچه دزدی

به به چ دلاور😍 ی عکس از همین الانت بده