2777
2789
کل امروز خوندمش و تمومش کردم و لذت بردم واقعا حس خوبی بهم داد

چقدر دلم یه کتاب خوندن با آرامش خواست😍😍

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر دلم یه کتاب خوندن با آرامش خواست😍😍

واقعا حسم وصف نشدنیع 

دیروز ی کتاب 400خوردع ای صفح تموم کردم 

صبح با اشتیاق شروع کردم ب خوندنش و تموم کردم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا حسم وصف نشدنیع  دیروز ی کتاب 400خوردع ای صفح تموم کردم  صبح با اشتیاق شروع کردم ب ...

چه عالی منم تا قبل تولد پسرم بهترین تفریحم کتاب خوندن بود اما حالا👇👇😅😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم