2777
2789
!!!!!!!!!! متاسفانه احمقید شما  اونی که رعایت نمیکنه با شما داره توی یه جامعه زندگی میکنه. شما ...

سعی میکنم باهات هم صحبت نشم 

شب بخـــیر

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای احمق بودن شما دلیل اوردم شما هم برای حماقت من دلیل بیار میشنوم 😂

دلیل آوردم 

در حد من نیستید شما 

پس شب بخیر

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
دعوا_نکنید_باو#  

من انقد خندیدم نمیتونم نفس بکشم😂😂😂😂

اصن خیلی موضوع با اهمیتی واسع بحث بود!😐😐😂😂

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 
مرسی عزیز. من دعوایی با کسی ندارم واقعا. صرفا تذکر بود و درنهایت فهمیدم بعضی ها خیلی باحالن توی این ...

الآنم دقیقا به شما ربطی نداره کسی چجوری میگرده

یا ماسک نمی‌زنه

یا چجوری تایپ می‌کنه 

فضول_نباشیم#  

باشه منم ادامه نمیدم چون ظاهرا شما به اندازه کافی جمله حفظ نیستی شب خوش

همه چیم به خودم مربوطه 😄

آره. من هیچوقت در حد آدمی نیستم که توی شرایط کرونا ماسک نزدن رو عادی میدونه

من برای بقیه گفتم 

کسی نمیزنه به خودش ضرر میرسونه 

وگرنه خودم رعایت میکنم 

دلیلی نمی‌دونم به شما اینم باید توضیح بدم

من برای بقیه گفتم  کسی نمیزنه به خودش ضرر میرسونه  وگرنه خودم رعایت میکنم  د ...

نحوع تایپ کردن رو با ماسک زدن یکی نکنید

تا وقتی ب ما ربط ندارع ک ضرری نرسونع!

و فک نمیکنم نحوع تایپ کردن کسی ب شما ضرری برسونع

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 
نحوع تایپ کردن رو با ماسک زدن یکی نکنید تا وقتی ب ما ربط ندارع ک ضرری نرسونع! و فک نمیکنم نحوع تای ...

من میگم به من مربوط نیست 

این خانم گیر داده به ژینا که چرا اینجوری تایپ می‌کنی

من میگم به من مربوط نیست  این خانم گیر داده به ژینا که چرا اینجوری تایپ می‌کنی

ععع ببخشید

اشتب ریپ کردم😐😂🙈