golgoli55kholochel مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 7832 عنوان یه شماره خارجی بهم پیام داده😰😰😰😰 | مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 103 پست بیاین ببینیننن 20 اردیبهشت 1400/01/25 | 00:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohre1400 عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 548 خودتان احمقید موفق باشی👍🏻 من برای احمق بودن شما دلیل اوردمشما هم برای حماقت من دلیل بیار میشنوم 😂
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 !!!!!!!!!! متاسفانه احمقید شما اونی که رعایت نمیکنه با شما داره توی یه جامعه زندگی میکنه. شما ... سعی میکنم باهات هم صحبت نشم شب بخـــیر چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 من برای احمق بودن شما دلیل اوردم شما هم برای حماقت من دلیل بیار میشنوم 😂 دلیل آوردم در حد من نیستید شما پس شب بخیر چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
zohre1400 عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 548 سعی میکنم باهات هم صحبت نشم شب بخـــیر باشه منم ادامه نمیدم چون ظاهرا شما به اندازه کافی جمله حفظ نیستیشب خوش
clever_girl عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2216 دعوا_نکنید_باو# من انقد خندیدم نمیتونم نفس بکشم😂😂😂😂اصن خیلی موضوع با اهمیتی واسع بحث بود!😐😐😂😂 {الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو.
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 مرسی عزیز. من دعوایی با کسی ندارم واقعا. صرفا تذکر بود و درنهایت فهمیدم بعضی ها خیلی باحالن توی این ... الآنم دقیقا به شما ربطی نداره کسی چجوری میگردهیا ماسک نمیزنهیا چجوری تایپ میکنه فضول_نباشیم# چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
zohre1400 عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 548 دلیل آوردم در حد من نیستید شما پس شب بخیر آره. من هیچوقت در حد آدمی نیستم که توی شرایط کرونا ماسک نزدن رو عادی میدونه
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 باشه منم ادامه نمیدم چون ظاهرا شما به اندازه کافی جمله حفظ نیستی شب خوش همه چیم به خودم مربوطه 😄 چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 آره. من هیچوقت در حد آدمی نیستم که توی شرایط کرونا ماسک نزدن رو عادی میدونه من برای بقیه گفتم کسی نمیزنه به خودش ضرر میرسونه وگرنه خودم رعایت میکنم دلیلی نمیدونم به شما اینم باید توضیح بدم چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
clever_girl عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2216 من برای بقیه گفتم کسی نمیزنه به خودش ضرر میرسونه وگرنه خودم رعایت میکنم د ... نحوع تایپ کردن رو با ماسک زدن یکی نکنیدتا وقتی ب ما ربط ندارع ک ضرری نرسونع!و فک نمیکنم نحوع تایپ کردن کسی ب شما ضرری برسونع {الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو.
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 نحوع تایپ کردن رو با ماسک زدن یکی نکنید تا وقتی ب ما ربط ندارع ک ضرری نرسونع! و فک نمیکنم نحوع تای ... من میگم به من مربوط نیست این خانم گیر داده به ژینا که چرا اینجوری تایپ میکنی چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
clever_girl عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2216 من میگم به من مربوط نیست این خانم گیر داده به ژینا که چرا اینجوری تایپ میکنی ععع ببخشیداشتب ریپ کردم😐😂🙈 {الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو.
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10278 نخونده پاک کن پیامشو من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!