2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از اوناییم ک ماکارانی ۳بشقاب میخورم بعد دو دیقه باز گرسنه میشم😂😂

منم عاشق ماکارونی م ....انقدر که حواسم هست زیاد نخورم

لعنت_ب_رژیم😔#  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما  سحری مثل صبحونه میخوریم .افطار انواع سوپ😅 امسال تصمیم  گرفتیم کنار ثوابش یکم لاغر کنی ...

منم میخوام دو کیلو کم کنم

تصمیم گرفتم سحری نخورم البته میلمم نمیکشه افطارم کم بخورم

من امسال اولین سالمه که خونه خودمم  شوهرم روزه نمیگیره تنها باید سحری و افطار بخورم

امی عزیزم منم شوهرم نمیگیره تنهایی باند میشم سحری میخورم خیلی حس بدیه. من همش یاد اون سالها میکنم خونه بابام بودم مامانم لوبیا پلو میزاشت سحری همگی بلند می‌شدیم چقد مامانم تدارک میدید . انگار رویا بود برام ... 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
امی عزیزم منم شوهرم نمیگیره تنهایی باند میشم سحری میخورم خیلی حس بدیه. من همش یاد اون سالها میکنم خو ...

آره منم دلم تنگ شده واسه اون موقع 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

چه جالب ما هم قیمه داریم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

واقعاازخدامیخوام کسایی که عمداروزه نمیگیرن متحول بشن روزه بگیرن و واقعاازاین مهمانی خدالذت ببرن خیلی دلم میسوزه یکی ازنزدیکانم هست دلیش اینه همه چی گرونه وفلان کسادزدن من برای چی روزه بگیرم

چه حس بدی شوهرت روزه نباشه تنهایی بگیری من به عشق شوهرم افطاروسحری اماده میکنم

خوشبحالت... شوهر من نه نماز نه روزه کلا تنها باید پای این چیزا باشم موندم بچه‌ام چی میشن.. خوشبحالت بمونه برات انشاالله