2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطور میشه بم بگی

ببین رفتم ماما سایت کل سایت خوندم زیر و رو کردم بعدشم چندین مرتبه خاطرات کسایی که موفق شدن مو ب مو خوندم اونقدر که اعتماد به نفس این کار پیدا کردم تمرینات تنفسی و گکل انجام دادم تو آینه خودمو نگاه کردم بعدشم دیلاتور درست کردم با دستکش و پنبه و تمرین شروع کردم و بعد دوسال موفق شدم البته قبلش هم شروع کرده بودم یک مرتبه ولی رها کردم تمرینات ولی سری دوم تنبلی نکردم و با یازده بار تمرین موفق شدم

منظورت با دیلاتور

نه، اصلا نیاز به این چیزها نیست، اولا خودت یکسری تمرین باید انجام بدی، با دست خودت، اول با یه انگشت و به مرور بکن دو انگشت و ... اینجوری ناحیه رو عادت میدی، بعدم یک ورزشی هست به اسم کیگِل، بزنی توی نت میاد، برای عضلات اون ناحیه هست، همسرت باید حسابی تحریکت کنه، خیلی باید روت کار کنه، نباید دنبال این باشه که سریع انجام بده، اولش درد داره یکمقدار، طبیعیه، اگر هر دو صبر داشته باشین و حسابی تحریک شده باشی مانع حذف میشه، ولی صبر بالا میخواد.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
برام دعا کنید درمان بشم

عزیزم بیشتر از دعای ما به همت خودت بستگی داره خودتو قوی کن اعتماد به نفست ببر بالا بگو همه زنان دنیا تونستن منم می تونم تمرین تنفس خیلی کمک می کنه که شل کنی خودتو چشمات ببند دم و باز دم کن

منم این مشکلو دارم ترس ندارم ولی مانع رو حس میکنم  نمیدونم چکار کنم

مانعی نیست جز منقبض کردن عضلات تمرین ریلکسیشن کن دراز بکش طاق باز مثل وقت رابطه بعد تمرین تنفس کن تو ماست بخونی نوشته اولش آینه بذار خودت ببین با خودت آشتی کن بعد با گوش پاک کن امتحان کن وقتی این مرحله گوش پاک کن موفق می سی اعتماد به نفس می گیری انرژی می گیری که تو هم می تونی