2777
2789
عنوان

چرا همه از ما رو برمیگردونند؟

111 بازدید | 14 پست

بعد ازدواج تنها چیزی که خواستیم که البته با کمی دلخوری هم همراه شد این بود که دوست داریم خودمون برای کارها و زندگیمون تصمیم بگیریم و به مشورت نیازی نداریم ... این آجر اول مون بود..حالا تا ثریا ببینیم چی میشه..هر چند ما اشتباه نکردیم الان به حرفشون گوش میکردیم کلی عقب بودیم..تو هر جمعی میریم تنهاییم .. هیچکس دوست نداره با ما در رابطه باشه.. در حالی که بخدا همیشه احترامشون رو نگه داشتیم..فکر کنم ایرادی اصلی همینجاست چند بار قشقرق به پا کنی و حالگیری کنی اونوقت بهت احترام میذارند ..اینجوری دوست دارند..😐😶😑

خدایا گره از زبانم بگشا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از همه کیا هستن؟؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

مهم نباشه براتون 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
زن داداش های خودم خانواده شوهر  کلا جمع های خانوادگی منظورمه

تو باید ب زنداداشات محل بزاری ن اونا😂😂

فاااااان#  

بعدم اینکه تو جمعی ک راحت نیستین نرو ولو اگ خانوادت باشن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
آخه تقریبا هیچکس نیستااا..یه جورایی دست به یکی کردن شدنه

بخدا توهم یا اغراق هم نیست ..خب آدمها دوست دارن رابطه داشته باشن ..البته با آدمهایی که دنبال دردسر نباشن

خدایا گره از زبانم بگشا 

ما خانواده ی خودم با هم خوبیم. احترام همو داریم رفت و آمد هامونم به اندازه اس

اما خانواده ی شوهرم و کلا فک و فامیل های هر دومون نمیدونم چرا هیچ کدومشون با ما ارتباط صمیمیانه ای نداره. با دیگران خوبن به ما که می رسه نه

مثلا دایی ها و زن دایی هام میگن ما اهل دعوت کردن نیستیم خودتون بیاید منتظر دعوت نباشید، بعد برادر زاده ها رو دعوت می کنن!!

ما هم انتظار دعوت نداریم ولی حرف خودشون رو چرا نقض میکنن آخه

تو باید ب زنداداشات محل بزاری ن اونا😂😂 فاااااان#   بعدم اینکه تو جمعی ک راحت نیستین نرو و ...

متاسفانه یا خوشبختانه همین کار رو میکنیم چون جمع که میشن بی احترامی هاشون بیشتر میشه

خدایا گره از زبانم بگشا 
متاسفانه یا خوشبختانه همین کار رو میکنیم چون جمع که میشن بی احترامی هاشون بیشتر میشه

من باشم ک میتوپم ب همه والا اعصاب ندارم

خی مگ چیکار کردین؟؟

ما خانواده ی خودم با هم خوبیم. احترام همو داریم رفت و آمد هامونم به اندازه اس اما خانواده ی شوهرم و ...

فرق گذاشتن ها آدم رو ناراحت میکنه...اصلا نمیدونم از چیه هیچکس عروس های آخری رو تحویل نمیگیره .. شاید ۷۰ درصد موردهایی که دیدم اینجوری بوده

خدایا گره از زبانم بگشا 
من باشم ک میتوپم ب همه والا اعصاب ندارم خی مگ چیکار کردین؟؟

بخدا نمیدونم از چیه از خودشونه از ماست..حسادت میکنند..یا همون اول ازدواج بهشون گفتم خودمون تصمیم میگیریم برخورده.. یکی دوبار دخالت کردند اخم کردم پاشدم رفتم متوجه نشدن با زبان خوش نشستیم صحبت کردیم باز کار خودشون رو کردن ..بابا جان من اصلا اصلا اهل مشورت نیستم ..هر سری مشورت کردم پشیمون شدم

خدایا گره از زبانم بگشا