2777
2789
آخه بعضی ها اوایلن جنسیت که معلوم نی

خب چیزی که دوست دارن جنسیتش باشه میزارن معمولا بعدش اگه اون نباشه عوض میکنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم شکم من تونه هفته خداخیر کنه میخوام مثل پنگوئن شم😂😂

چقد حال میده آدم باردار باشه و شکم بزرگ هر ماه از خودت عکس بنداز برا منم دعا کن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
چقد حال میده آدم باردار باشه و شکم بزرگ هر ماه از خودت عکس بنداز برا منم دعا کن 

چشم حتما عزیزم اگه قابل باشم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قابلتو ندارع😉😍

مبارک صابش🤣⁦❤️⁩

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
وزنت چقدبودقبل بارداری

۶۵

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
توام شکم زدی اخه زودنیستی بعضیامیگن تابیست 25هفته نمیاد چقدزود بااین حساب 9ماهگی میترکیم

من شوهرم همش می‌خنده بهم بعضی موقع ها هم میگه دوقلو ان 😑

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
2790
2778
2791
2779
2792