2777
2789
عنوان

اپل اييديم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 41 پست

سلام دوستان برنامه tronlink رو دانلود کنید بعد گزینه my رو از پایین صفحه انتخاب کنید و بعد گزینه Friend invitation انتخاب کنید سپس گزینه گوشه سمت راست رو بزنید و کد 9kKH رو وارد کنید تا 300 ترون معادل 900 هزار تومن جایزه دریافت کنید

یه میلیون اپل ایدی؟؟چرا؟؟اره دیگه رمزشو داری دوباره وارد شو😐

خدا خيرت بده اگه بلدي بهم ياد بده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واااا چجوری میشه😂😂ینی چی یادت نمیاد چرا ایفون میگیرین وقتی بلد نیستین خب

بابا فاميليم به انگليسي بود نوشتنشو كه نميدونم يارو چطوري نوشتم 

اينم كادوس 😂وگرنه من نميخريدم 

چه خبره یه تومن  فکر کنم کافی نت ها هم بسازن با هزینه خیلی کمتر

ببين كارتو دارم اسم كاربريمو نميدونم 

والا يارو ميگفت نميشه و من چقد فرستادم دوبي و از اينجور چيزا

اين عكس همون نداشتن اپل ايديه؟؟؟؟

بابا فاميليم به انگليسي بود نوشتنشو كه نميدونم يارو چطوري نوشتم  اينم كادوس 😂وگرنه من نميخريد ...

کارته رو بزار

از دست شماها

میگه نتتم روشن کن 🤦🏻‍♀️

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
ببين كارتو دارم اسم كاربريمو نميدونم  والا يارو ميگفت نميشه و من چقد فرستادم دوبي و از اينجور ...

غلط اضافی کرده

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍