2777
2789
دقیییقا دوغ محلیمونم تازه ی تازه آماده ست مرسی عزیزم حالا واسه شام سنگینه به خاطر شوهرم و پسرعموم ...

عزیزم چون  من خیلی شکمو هستم.کلانه رو میان وعده خوردم. 

چندین سال هم که مناطق کردنشین زندگی کردم  و مهمون بودم اونها هم به عنوان  عصرونه آوردن ندیدم وعده اصلی باشه. 

دلم برات خیلی سوخت عزیزم من حاظرم بخاطرت فداکاری کنمو همه پولاتو ازت بگیرم تا تو بتونی یه مدت باخیال ...

باورم نمیشه هنوزم انسان های مثل تو هستن. خیلی ممنونم واقعاً. شماره حساب بده فداکار🥺⁦❤️⁩

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم چون  من خیلی شکمو هستم.کلانه رو میان وعده خوردم.  چندین سال هم که مناطق کردنشین زند ...

کنارش ی چی دیگه ام میزاریم ما

معمولا واسه کسایی که دوست ندارن

بقیه طلبه ی کلانه ن 😁

نه ما وعده ی اصلی میخوریم از پا میفتیم

البته اگه بیرون بخوریم جای میان وعده ست

مثلا میریم تفریح، برگشتنی عصرونه کلانه میخوریم

که من به شخصه واسه شام دیگه ظرفیت ندارم

اون حجم از نون و روغن جا واسه شام نمیزاره

حالا فک کن شام بخوری 🤦🏻‍♀️😅

باورم نمیشه هنوزم انسان های مثل تو هستن. خیلی ممنونم واقعاً. شماره حساب بده فداکار🥺⁦❤️⁩

مثل من خیلی کم شده الان  اشک شوق جاری شده از چشمام 

366897433356788بنام دهقان فداکار وروژن جدید 

همشو بریز عزیز م اصلا تعارف نکنا

تیکر بارداری نیست .
مثل من خیلی کم شده الان  اشک شوق جاری شده از چشمام  366897433356788بنام دهقان فداکار وروژ ...

از وقتی گفتی تا الان یه ریز دارم اشک میریزم 🥺 باش فدات فقط ویلا های ایران و فرانسه و انگلیس و شرکت و چندین ماشین لوکس و دوتا لیموزین و معدن الماس و کی میای بزنم به نامت دهقان؟🥺⁦🚶🏻‍♀️⁩🍃

پستتو خوندم دلم ریخت بشدت  توروخدا نذار بچه نزدیک اجاق گاز بشه😭😭😭

کنارشونم عزیزم ،اما بچه تو این سن خیلی مراقبت ازش سخته

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
چجوریه؟ 

چند تیکه مرغ رو میذارم تو آب پیاز وزعفران وکره و فلفل سیاه وآبلیمو ونمک ی چند ساعتی میمونه ک  مواد ب خورد مرغ بره بعدشم برنجمو دم میکنم ک اختیاریه چ برنجی باشه من امشب سبزی پلو دم میکنم بعد ک آبکشش کردم کره میریزم کف قابلمه آب ک شد مرغامو تو کف قابلمه میچینم وبرنجمو میریزم روش میذارم دم بیاد

از وقتی گفتی تا الان یه ریز دارم اشک میریزم 🥺 باش فدات فقط ویلا های ایران و فرانسه و انگلیس و شرکت ...

اشکاتو پاک کن ببین کجا دست کسیو گرفتی 

تو اولین وقت ممکن حتما با کله میام اصن همین الان راه میفتم که فردا اوکی کنیم 

تیکر بارداری نیست .
اشکاتو پاک کن ببین کجا دست کسیو گرفتی  تو اولین وقت ممکن حتما با کله میام اصن همین الان راه می ...

خدایا من دارم پاداش کدوم کار و میگیرم؟؟ صبر کن هواپیما شخصی می‌فرستم دنبالت فعلا ایران نیستم آدرس بده بگم هواپیما بیا تو حیاط سوارت کنه بیاره

خدایا من دارم پاداش کدوم کار و میگیرم؟؟ صبر کن هواپیما شخصی می‌فرستم دنبالت فعلا ایران نیستم آدرس بد ...

ما پایین شهریم اینجا کوچه ها انقد تنگه که هواپیما ک سهله هلیکوپتر هم نمیتونه بشینه اصلا ماشین نیست همشون باموتور تردد میکنن😕😕😕

پایین شهر .بعداز تیربرق .سمت راست .

تیکر بارداری نیست .
عزیزم چون  من خیلی شکمو هستم.کلانه رو میان وعده خوردم.  چندین سال هم که مناطق کردنشین زند ...

ینی مثلا وعده اصلی بخوری سیر نمیشی ؟ یا غذاهه قبول نمیکنه؟ منم خونه مادرم بعضی چیزا فقط میان وعده بود برا وعده اصلی باید غذای درست و حسابی میبود ولی خونه خودم اینطوری نیس اکثرا غذای مفصله ولی بوده وعده هایی که یه چیزی خوردم گشنه نباشم 

ما پایین شهریم اینجا کوچه ها انقد تنگه که هواپیما ک سهله هلیکوپتر هم نمیتونه بشینه اصلا ماشین نیست ه ...

باش میگم با لیموزین بیان خوبه؟