2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دیوارم کلا خالیه  میخوام با کنسول پر کنم😂

به سلامتی عزیزم

فکر خوبیه

کنسول بهتر از بوفه س

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
برنزی ها ؟ یکم قدیمیه تو همه خونه ها هس

آره همونا

خیلی زشته

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
مرسی گلم البته هنوز خونمونو تحویل ندادم تو ذهنم چیدم ولی یه دیوارش خالی میمونه بوفه که اصلا دوس ندار ...

منم قراره دکوراسیونمو عوض کنیم ، تو فکرمه بوفه مو رد کنم کنسول بخرم

من ۷ سال پیش خریدم اونموقع بوفه هنو مد بود

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم قراره دکوراسیونمو عوض کنیم ، تو فکرمه بوفه مو رد کنم کنسول بخرم من ۷ سال پیش خریدم اونموقع بوفه ...

اره اون موقع مد بود الانم اگه خونت بزرگه بوفت شیکه خوبه که برای شما تو خرید عروسی کنسول نخریدن؟

اره اون موقع مد بود الانم اگه خونت بزرگه بوفت شیکه خوبه که برای شما تو خرید عروسی کنسول نخریدن؟

خونه اولیمون چون مستاجر بودیم بله بزرگ بود ۱۲۷ متر بود

ولی الان این خونه خودمونه ۷۰ متره، خیلی وسیله ها جا نمیشن اصلا

نه عزیز کنسول نخریدم فقط بوفه

آینه شمعدان عروسیمم آخه بزرگ بود، دیگه کنسول نخریدم

خونه اولیمون چون مستاجر بودیم بله بزرگ بود ۱۲۷ متر بود ولی الان این خونه خودمونه ۷۰ متره، خیلی وسیل ...

به سلامتی عزیزم انشالله بزرگترشو میخرین منم اینه شمدون نخریدم که کنسول بخرم 

به سلامتی عزیزم انشالله بزرگترشو میخرین منم اینه شمدون نخریدم که کنسول بخرم 

ممنون گلم 😍🌹

2790
2778
2791
2779
2792