2777
2789
تنبلی رو عمل نمیکنن که فقط بستن ولی انحرافات چشم رو چرا وبعضی عیبهایه چشمم واسه عمل بعد سن 12و15 سالگیه بستگی به نوع بیماری چشم داره فلورا جان دختر شما مشکلش چیه ؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بنده خدا هم تکنسین یا یکی از پرسنل همون بهداشت بوده اصلا خودتو نگران نکن عزیزم اگه مورد مشکوکی بود موظف به ارجاع بوده پس مورد خاصی نبوده واسه اطمینان میتونی به یه اپتومتریست یا متخصص مراجعه کنی
با حیوانات مهربون باشیم 🥰
آره مامان پادشاه منم گفتم اگه قطره نریختن اصلا معاینه دقیق نبوده زود زود زود یه متخصص خوب ببر آخه تعجب کردم گفتن با تغدیه 6ماه دیگه بیا تنبلی زود تشخیص داده میشه متخصص زود میفهمه ودرمانو شروع میکنه واینکه پدرش هم تنبلی داشته سریع باید برسی دقیق بشه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
شب برهمه خوش واسه برادر زاده منم دعا کنید زودتر خوب بشه واسه همه بچه ها دعا کنیی