2777
2789
عنوان

سیاست خانمانه رو

172 بازدید | 15 پست

از چه کسی یاد گرفتین و چیا یاد گرفتین

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورت نشه 

از مادرشوهرم یاد گرفتم

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
چطور 

از رفتاراش که چجوری با پدرشوهرم رفتار میکنه انگار مثل بچه شده پدرشوهرم عین یه موم اصلا هرچی بگم کم گفتم

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
چه آدم با سیاستیه این مادر شوهرت 😂

خیییلی منم دارم کم کم راه میوفتم 😁😁😁😁

😂😂😂آفرین به این همه سیاست

بخدا من دیگه دلم نمیخواد مهربون باشم و خوبی کنم چون کلی ضرر داره از یه طرف میشه وظیفت از طرف دیگه همش انتظار دارن کار کنی و از خوشیات بگذری بعد همونیم که بهش خوبی میکنی فردا نیشت میزنه میسوزی پس بهترین راه حل اینه خنثی باشی نه خوبی نه بدی اگرم خواستی خوبی کنی نیتت خدا باشه با خدا معامله کن نه با خلقش که هم خدا عادله و برکت خوبی رو به زندگیت برمیگردونه هم فردا طرف عوض خوبیت بدی کرد تا فیها خالدونت نمیسوزه

بخدا من دیگه دلم نمیخواد مهربون باشم و خوبی کنم چون کلی ضرر داره از یه طرف میشه وظیفت از طرف دیگه هم ...

دقیقا منم تصمیم دارم خنثی باشم و درصورتی محبت ودخوبی کنم ک قبلا ب هم خوبی شده باشه و بخوام جبران کنم

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین