2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟؟...

163 بازدید | 18 پست

چند روز رفتم خونه مادر بزرگم دایی اینام اوند چند ساعت رفتن یه شبم با خالم اینا رفتیم لواسون غذا نخوردیم برگشتیم ۳ روز بعدش احساس کردم گلوم درد میکنه.، آخه من حساسیت فصلی هم دارم کلا گرفتگی بینی و عطسه خیلی دارم ولی از پریروز سرفه های ریز ریز میکردم تا دیروز که شدید شد الانم یه کم خس خس میکنم😢😨😟

دیروز گلاب ، عسل و آب جوش ، سوپ ، شربت سرفه ، قرص حساسیت خوردم استراحت هم یه کم کردم امروز هم شربت و میوه خوردم ولی باز هم سرفه هام بند نمیاد چیکار کنم خیلی میترسمم؟؟!😥😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😰😰

نترس اصلا چیز وحشتناکی نیست فقط مواظب دیگرانو هم مبتلا نکنی،تو یه اتاق جدا باش،فقط واسه دشویی اینا برو بیرون و ماسک سه لایه دوتا بزن،ا۵روز همینطوری رعایت کن تنها باش،تا خوب شی،فقطططط مایعات،دمنوش

نترس اصلا چیز وحشتناکی نیست فقط مواظب دیگرانو هم مبتلا نکنی،تو یه اتاق جدا باش،فقط واسه دشویی اینا ب ...

الیته ببخش عزیزم ۱۵روز رو اشتباهی نوشتم ۵۱گفتم الان بنده خدا از زندگی ناامید میشه  

نترس اصلا چیز وحشتناکی نیست فقط مواظب دیگرانو هم مبتلا نکنی،تو یه اتاق جدا باش،فقط واسه دشویی اینا ب ...

امروز پریزا و جاهای دیگ رو که دست زدن ضد عفونی کردم 

ماسک میزنم ولی تو خونه خفه میشم نمیتونم خیلی😥

امروز پریزا و جاهای دیگ رو که دست زدن ضد عفونی کردم  ماسک میزنم ولی تو خونه خفه میشم نمیتونم خ ...

عزیزم یکی دو روز که بزنی عاد ت میشه برات منم فکر میکردم خفه میشم،ولی نشدم