2777
2789
عنوان

پولدار ترین خواستگارتون چیا داشته؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 180 پست
دیدم عزیزم ولی هم سن بابات هستن. و هیچ وقت نمیان خاستکاری یه دختر نوزده ساله ی با خانواده ی معمولی ...

نه عزیزم هم سن بابام نیستن واقعا زیر ۳۰سال هم من دیدم!

شما داری در برابر واقعیت مقاومت میکنی

من میگم با چشم دیدم میگی نه دروغ میگی!:|

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبم اینه انواع ختم و دعا و طلسم تو تاپیکاشه برا پول بعد اینو رد کرده https://www.ninisite.com/dis ...

طلسم؟😂   باشه باشه

@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3 این خانم از اول تاپیکم بد ترین توهینا رو به من کرده جوابشم ندادم لطفا یه فکری کنید به حالش

چرا براتون عجیبه  تو ال ای بهترین مناطق و ایرانی ها زندگی میکنن

سی چهل تا خونه عجیبه خب واقعا😐 سی چهل تاا؟؟ من به چشم ندیدم کسب سی چهل تا خونه تو بهترین منطقه داشته باشه ببخشید دیگه!

طلسم؟😂   باشه باشه @نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_3   این خانم از اول تاپیکم بد ...

@نی_نی_یار_5      

@نی_نی_یار_3      

اگه توهین دیدید بعد فکر ب حال من بکنید 

این تاپیک استارترم مطالعه کنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/5559882/دعا-جادو-جمبل

سی چهل تا خونه عجیبه خب واقعا😐 سی چهل تاا؟؟ من به چشم ندیدم کسب سی چهل تا خونه تو بهترین منطقه داشت ...

من اگه میگفتین ۵ تا ۶ تا ۷ تا اصلا ۱۰ تا باور میکردم چون به چشم دیدم. ولی دیگه سی چهل تا خیلیه من تا حالا ندیدم 😐😐

چرا حالا

چون داره یه فرهنگ خوب و غنی رو برامون جا میندازه 

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…
سی چهل تا خونه عجیبه خب واقعا😐 سی چهل تاا؟؟ من به چشم ندیدم کسب سی چهل تا خونه تو بهترین منطقه داشت ...

😂😂😂🤦‍♀️باشه عزیزم چون شما ندیدی همه دروغ میگن ولی فقط شما راست میگی:)

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
اینجا اکثر با فانتزی هاشون زندگی میکنن از خونه و زندگی بگیر  تا شغل و رشته تحصیلی لا اقل ای ...

من بیچاره که خونه زندگیم یه زندگی دانشجویی معمولیه گارسون رستوران بودم تا قبل کرونا🥲😂 رشته تحصیلیم فقط خوب به حساب میاد همین🥲😂 چقدر من خوشبختم..  ولی جدی خونه زندگی مردم که تعریف میکنن تو سایت رو میشنوم از تعجب شاخ درمیارم

باشه بابا شما هم جز پولدارای سایت  بی خیال دیگه

عزیزم من اصلا ادعای پولداری کردم؟

جایی از پول گفتم؟

اصلا من اسمی از خواستگار پولدار حتی نیاوردم

چی میگید شما خدایی😂😂😂🤦‍♀️

ماشین داشت خونه داشت زمین و حقوقش زیاد بود ولی اخلاق اصلا و ابدا نداشت رسما اخلاقش گوه بود. ولی الان شوهرم زمین و ماشین فقد داریم ولی اخلاق توووپ داره خداروشکر. اخلاق مهم ترین چیز در زندگیه اول و آخر 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
😂😂😂🤦‍♀️باشه عزیزم چون شما ندیدی همه دروغ میگن ولی فقط شما راست میگی:)

من نمیگم دروغ میگید میگم خیلی عجیبه... بعد سی چهل تا هم توی منطقه خوب؟ یکم برام عجیب بود قصد توهین که نداشتم!