2777
2789
عنوان

پولدار ترین خواستگارتون چیا داشته؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 180 پست
بابا اسی الکی میگه  ببین این تاپیکشو https://www.ninisite.com/discussion/topic/5564542/چلهی-س ...

وای چقدر تو بخیل و عقده‌ای هستی😂 اصلا باورم نمیشه.... تو اینجوری به من ظلمی نمیکنی فقط با سیاه تر شدن دل خودت داری به خودت ظلم میکنی.... حالا انگار تاپیکم چیه! اتفاقا واقعه رو خوندمش و راضی هم هستم :)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ول کن اینارو. اینا یه چیزی زدن صد در صد😑 تازه عجیبم اینه که همچین خاستکاری داشتن و رد کردن ⁦☹️⁩

ببین منم خواستگار پولدار داشتم رد کردم چون عاشق یکی دیگه بودم ولی دیگه طرف با بابای طلافروش و جراح بودن خودشم ۳۰ ۴۰ تا خونه نداشت!  اصلا مگه داریم کسی با شغلی که توش دزدی نکرده باشه ۳۰ ۴۰ تا خونه و کارخونه داشته باشه؟

شما ریز اموال طرف رو الان گفتی! اونقت به پول فکر نکردی؟🙄

کور نیستم بالاخره.... من یادم رفته بود ریزشو اما چون فامیلن و باباشون دوست شوهرخالم بوده فامیلام آمار دارن و سر به سرم میذارن

بچه ها به خدا نمیدونم چی بگم😐 اینا خونواده ی خیلی خسیس و سطح پایینی بودن و اینایی که گفتم کل دارایی هر ۴ تا بچه و مادرشونه 😐 اصلا حقم نیست مورد حسودی قرار بگیرم لامصباااا   .... من خودم یه سینگل معمولیم

شما با اینهمه سرمایه  پدر جان حیف نیست دو جا کار میکنی اخه؟

و البته بابام همچین سرمایه خیلی زیادی هم نداره خونه و ماشین مدل بالا هم که برام خریده از ۴ ۵ سالگیم داشته پول جمع میکرده که اگر دانشگاه خوب قبول بشم برام بخره و اگه دانشگاه قبول نمیشدم قطعا برام نمیخرید هیچی. 

دیدم همه ی تاپیکاشو.کلا درگیر فانتزی و ازدواج‌با یه مرد فوق پولدار هست

اینجا اکثر با فانتزی هاشون زندگی میکنن

از خونه و زندگی بگیر  تا شغل و رشته تحصیلی

لا اقل اینجا میخوان به ارزوهاشون برسن 

تاپیک فرهنگ ساز که میگن همینه

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…