2777
2789
عنوان

پولدار ترین خواستگارتون چیا داشته؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 180 پست

حالا بگو عکس الان شوهراتونو بذارید 

دیگه نیاز ب اپیلاسیون نی بس ک خوبن ، انچه خوبان همه دارند این شوهراشون یکجا دارن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌👌

خب اولا که هرکی اومده خواستگاریم  بسیار پر رو بوده وقتی میدونسته از ۱۶ سالگیم تا الان که ۱۹ سالمه با کسی هستم که از بچگی همو می‌شناختیم 😐. بعد اینکه از خودم پولدارتر فقط یکی اومده بود که باباش طلافروشی داشت خودشم جراح زیبایی بود تو خیابون فرشته تهران خونه داشتن.... 

خواستگار دکتر زیاد داشتم چون بابام و بابابزرگام و مامان بزرگم و خالم همه پزشکی خوندن.  ولی از نظر مالی به پول نیاز نداشتم عاشق کس دیگه ای هم بودم و هستم که از نظر مالی هم هم سطح خودم هست و تحصیلاتش هم خوبه. پس قبول نکردم.  ولی واقعا نمیدونم با چه رویی اومده بودن زنگ زده بودن برا خواستگاری 😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خواستگاری تک تک اینارو شمرده براتون؟!! 😐😑😑😕😕😕 چقدر ... پولدارا کسی از جزئیات مال و ...

نه آشنا بودن از ۲ طرف هم با خونواده ی مادریم هم پدرشون دوست صمیمی شوهرخاله‌م بوده

این تاپیکو یادتون نره تو تاپیکایی ک گفتن عجیبترین تاپیکی ک خوندیدد گیم این تاپیکو سرکار_گذاشتن_کار ...

جوابی برای تو ندارم چون بوی سوزت داره میاد.... از همه هم بیشتر اینجا موندی😜

و البته اینکه اومده بود خواستگاری دختر ۱۷ ساله هم خیلیی زشت بود . وایی یادم میوفته کسایی رو که زنگ میزدن بیان خواستگاری یه دختر ۱۸ ساله اصلا یه دختر زیر ۲۵ ۲۶ سالل حالت تهوع بهم دست میده.😐🥲

مگ چیز عجیبی این همه خونه ما از اینا داریم تو فامیل  خیلی ها ک پولدارن اینطگرن پولشون و رو ملک ...

نه عزیزم عجیب نیست منم یه آقایی رو میشناسم ماهی ۹۰۰ م فقط اجاره از املاکش میگیره راه به راهم دوست دختر عوض میکنه البته ۵۸ سالشه ولی اینکه طرف ادعا میکنه یه پسر بیست و چندساله اینا رو داره مسخره اس