2777
2789
عنوان

پولدار ترین خواستگارتون چیا داشته؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 180 پست

حالا بگو عکس الان شوهراتونو بذارید 

دیگه نیاز ب اپیلاسیون نی بس ک خوبن ، انچه خوبان همه دارند این شوهراشون یکجا دارن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👌👌

خب اولا که هرکی اومده خواستگاریم  بسیار پر رو بوده وقتی میدونسته از ۱۶ سالگیم تا الان که ۱۹ سالمه با کسی هستم که از بچگی همو می‌شناختیم 😐. بعد اینکه از خودم پولدارتر فقط یکی اومده بود که باباش طلافروشی داشت خودشم جراح زیبایی بود تو خیابون فرشته تهران خونه داشتن.... 

خواستگار دکتر زیاد داشتم چون بابام و بابابزرگام و مامان بزرگم و خالم همه پزشکی خوندن.  ولی از نظر مالی به پول نیاز نداشتم عاشق کس دیگه ای هم بودم و هستم که از نظر مالی هم هم سطح خودم هست و تحصیلاتش هم خوبه. پس قبول نکردم.  ولی واقعا نمیدونم با چه رویی اومده بودن زنگ زده بودن برا خواستگاری 😐😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خواستگاری تک تک اینارو شمرده براتون؟!! 😐😑😑😕😕😕 چقدر ... پولدارا کسی از جزئیات مال و ...

نه آشنا بودن از ۲ طرف هم با خونواده ی مادریم هم پدرشون دوست صمیمی شوهرخاله‌م بوده

این تاپیکو یادتون نره تو تاپیکایی ک گفتن عجیبترین تاپیکی ک خوندیدد گیم این تاپیکو سرکار_گذاشتن_کار ...

جوابی برای تو ندارم چون بوی سوزت داره میاد.... از همه هم بیشتر اینجا موندی😜

و البته اینکه اومده بود خواستگاری دختر ۱۷ ساله هم خیلیی زشت بود . وایی یادم میوفته کسایی رو که زنگ میزدن بیان خواستگاری یه دختر ۱۸ ساله اصلا یه دختر زیر ۲۵ ۲۶ سالل حالت تهوع بهم دست میده.😐🥲

مگ چیز عجیبی این همه خونه ما از اینا داریم تو فامیل  خیلی ها ک پولدارن اینطگرن پولشون و رو ملک ...

نه عزیزم عجیب نیست منم یه آقایی رو میشناسم ماهی ۹۰۰ م فقط اجاره از املاکش میگیره راه به راهم دوست دختر عوض میکنه البته ۵۸ سالشه ولی اینکه طرف ادعا میکنه یه پسر بیست و چندساله اینا رو داره مسخره اس