2777
2789
عنوان

پولدار ترین خواستگارتون چیا داشته؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 180 پست

برادر زاده ی رئیس دانشگاهمون بود.

دوتا ماشین داشت و یه خونه بزرگ.

ساکن کانادا هم بود و‌ تو سال چند بار می‌رفت و میومد ایران

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دقیق چیا داشتن چون همون اول رد کردیم دیگه نیومدن خونه که صحبت کنن

ولی خب ازون خانواده هایی بودن که نسل در نسل پولدارن 

پسره ۲۴ سالش بود بنز داشت مثلا 

یا پدرش خیر مدرسه ساز بودن 

اسی حساب چیزاشونو بهتر خودشون داری !😂😂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

مغازه طلا فروشی تو بازار

یه واحد آپارتمان تو جردن

ولی خیلی مذهبی بودن اصلا نمیتونستم

میگفت سفره زن و مردشون هم جداس 

ولی الان میگم خر بودما

فوقش همه جا چادررنگی سرم میکردم

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

خوده جانی دپ خاستگار من بود🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
یه قانونی هست که میکه هر زن ایرانی = یه خواستگار دکتر فوق متخصص مولتی پولدار داشتم ولی ردش کردم با ش ...

اخ گفتی.

الان تعداد این خواستگاران فلوشیپ و متخصص دخترا چندین برابر تعداد واقعی کل اعضای نظام پزشکیه.

از مولتی میلیاردرا که دیگه نگم برات.