2777
2789
عنوان

چجوری مادر و پدر گرامی رو راضی کنم سگ بخرن😐😬طلسم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14927 بازدید | 264 پست
شما که‌فکر میکنین سگ‌نجسه‌ چرا این تاپیک‌میاین چ ا انقد دخالت میکنین تو هر چیزی

میخوان امر به معروف کنن آخه! خیلی وظیفه شناسن

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
ذکرش رو اجی مجی لاترجی بگه بهتر نیست؟     مجربتره      

دوتاش یکیه فرق نداره کار ترکه خواهرمم ازین برداشته😂

بی.خوابی.زده.ب.سرم😐#  

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه میگن سگ نجس خودتو اذیت نکن یا گربه بگیر یا خرگوش منم ۴ تا خرگوش لوپ دارم خیییلی گوگولی انننن عشق ...

سلام..میشه لطف کنید بگین نگهداری خرگوش سخته یا نه؟...........تو قفس هستن یاآزادن؟.........خونه را کثیف نمیکنن و یا بو نمیدن؟..............ممنون میشم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
این ادما خودشون از نجسم نجس ترن

ادم یکم فکر کنه واقعا چیزه بدس نیست من الان ایران‌نیستم اینجا خیلیا سگ دارن بچه هم دارن ا هم‌جسمی  سالمن هم روحی‌ از خیلی از ماها انسان تر هستند

و خدایی که به شدت برایم کافیست هرچه بخواهم فقط از او میخواهم❤️
ببين يكي از اقوام ما داره، بيشتر از يه بچه به رسيدگي نياز داره،  سفر نميتونن برن چون كسي نيست ...

ن من مسافرت که میرم یک ماهه میمونم پس بهتره سگم رو با خودم ببرم

اگه خریدم😐😂

استغفرالله طلسم برای خریدن سگ دیگه نشنیده بودیم

درکت میکنم منم بچه بودم به پرنده ها علاقه شدید داشتم ولی پدر مادرم نمی زاشتن الان بزرگ شدم تو خونه خودم پر پرنده هست از کفتر های تو کوچه که صبح ها دم پنجره متظر غدا هستن تا پرنده های دیگه  

ما مهمون پدر مادرامون هستیم و تا زمانی که پیش اونا هستیم باید به حرفشون گوش کنیم

حرفت که اینو نشون میده

باشه😂😂😂😂 مرسی منو از گمراهی نجات دادی برو ب بقیه هم برس!!!!

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

[QUOTE=185354603]کاش شما هم درک کنی الان ۱۴۰۰ سال قبل نیست.[/QUOTE

قشنگم ربطی نداره پس چرا نمیگن گربه و خرگوش و‌...نحس هستن ؟چون آب دهن سگ سرشار از میکروبه برا همین میگن نجسه  حتی ظرفی که توش غذا میخوره فقط با خاک پاک میشه و‌این از لحاظ علمی هم ثابت شده 

عزیزم شما میخواید تنهاییتون رو پر کنید چون تک فرزند هستید و حوصلتون سر رفته .ولی به جای اینکه دنبال طلسم باشید بهتره دور وبر خودتون رو با دوستای خوب پر کنید تا از هم چیزای جدید یاد بگیرید وقتی پدرو مادرتون راضی نیستند اینقدر اصرار نکنید..یالااقل برای یه هفته نگه دارید تا از دردسرهاش باخبر بشید

ادم یکم فکر کنه واقعا چیزه بدس نیست من الان ایران‌نیستم اینجا خیلیا سگ دارن بچه هم دارن ا هم‌جسمی&nb ...

عزیزم ادمی که تو سال 1400 داره میگه سگ نجسه

بحث باهاش فایده داره؟ نه پس بیخیال

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
سلام..میشه لطف کنید بگین نگهداری خرگوش سخته یا نه؟...........تو قفس هستن یاآزادن؟.........خونه را کث ...

نگهداریش سخت نیست فقط مثل هر حیوون دیگه ای به رسیدگی نیاز داره توی یه قفس دو متر در یک متر گوشه خونه هستن...یکم خرابکارن ولی خوب تو قفس خودشونه دیگه باید زود به زود تمیز کنید زیر پاشون دو سه روز یه بار

شما سگ نگیرید  نگهداری هر پتی مخصوصا سگ درست مثل بچه ست . نیاز به توافق قلبی تمام اعضا خانواده ...

اره دقیقا. ولی جدا از بحث اعتقاد. خیلیا ازین سگ کوچولوا که دستکاری ژنتیکی شدن که مناسب محیطای کوچیک بشن میخرن. یا اینکه سگای بزرگ رو توی آپارتمان نگه میدارن.و اینکه صدای سگای نژاد بزرگ چقدر توی آپارتمان گوشخراشه. الان بنظرتون این نوع تجارت حیوون محدودیت و ظلم به حساب نمیاد که با عزیزم و جونم و بغل و بوس و محبت پوشیده شده؟! 

ماییم و می و مطرب و این کنج خراب...