2777
2789
لیزر چی ؟  ببخش پرسیدم دوست نداشتی جواب نده  من خودم مخالفم با لیزر

مو زائد پیشونیم.

ببین همیشه بد نیست من خیلی اذیت میشدم مجبور شدم برم پیشونیم قلبیه و کوتاهه اون قسمت قلبیشو لیزر میکنم ولی خداییش خوبه بهتر از بند و وکسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینا ک گفتین ینی چی کنجکاو شدم اگه دوس داشتی بگو

کی درامر ینی کسی ک معتاد سریال درامای کره ایه مثلا من تا الات یسره سریال میدیدیم سریالی نیست ندیدا باشم.کیپاپر یعنی کسی ک طرفدار پاپ کره ایه .بعد این پاپ گروه های جدایی داره .معروف ترینشون بی تی اس بعدش اکسو و بلک پینگه ک ایشون بلک پینگیه 

باید تا آخر هفته خونه رو تخلیه کنیم با دوتا بچه .تو فصل امتحانات کرونا .هنوز هم تازه به بنگاه نسپردی ...

حالا مستاجر ما زنگ زده میگه من میشینم ولی پول پیشو  بدین بهم هنوزم قراردادش مونده مام الان پول نداریم واسه همون موقه که قراردادش تموم بشه برنامه ریزی کرده بودیم شوهرم از صب ناراحته ،گاهی نشده بهش بگیم اجارتو بریز شوهرم بهش گفته اگه داشتی اجارتو بده نداریم طوری نیست ،همیشه مراعاتشو کردیم 

چون اسکولم

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️