2777
2789
عنوان

پسرا چقدررررر هیزن😐اصلا باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 65 پست
خب منم که دخترم توجه میکنم به استادای مرد سرکلاس حتی به زیب شلوارشون😂😂😂😂

نمیدونم چرا احساس میکنم دخترا با منظور نمیگن ولی پسرا خیلی با منظور حرف میزنن،نمیدونم چرا کلا چندشم شد وقتی داشت تعریف میکرد😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا احساس میکنم دخترا با منظور نمیگن ولی پسرا خیلی با منظور حرف میزنن،نمیدونم چرا کلا چندشم ...

اره دقیقا اخه پسرا با چشم تحریک میشن مث.ما دخترا نیستن حتا با دیدن زنای معمولی لعنت به همشون😂😂😂

والا این بچه درس خونی بود که ازش سوال میپرسیدم،ادم خوبی هم بود چون خیلی کمکم کرد واسه انتخاب واحد گف ...

ارع بابا یه پسره بود معدل ۱۸ سال اخر حقوق وااای خدااا خرخون اما بعدا فهمیدیم چقدر هیز بوده پشت اون عینکاش چقدرررر هیزز و خرااااب

چیا خوندی؟😐

چتای اینستا بود 

باورت میشه حتی به عکس پرو دخترا که یه ذره س رحم نکرده بودن 

فرستاده بودن برا هم 

و کلی عکس و فیلم و حرفای دری وری 

و  تعریف دختربازیاشون

نقشه هاشون 

مثلا اینکه در ظاهر بی تفاوت بود یارو ولی کلی در موردش حرف زده بودن ک چیکا کنن دختره پا پیش بزاره و... 

البته همه پسرا این‌طوری نیستن اینا لا. شی حرفه ای بودن 

دقیقا همینطوره . ما چون خوابگاهی بودیم از طریق دخترا حرفای دوست پسراشون تو خوابگاه پسرونه رو می شنیدیم . دقیقا همینن حتی از این بدتر . یه نمونه بهت بگم یکی از بچه های خوابگاه اکیپی رفته بودن سفر و عکس بی حجاب داشتن یعنی با تیشرت شلوار بودن دخترا . یکی از پسزا بعدا مست کرده بود و عکس رو استوری کرد و به این دختره گفته بود اگه میخوای برش دارم باید باهام رابطه داشته باشی . دخترهم خرش کرد تو بیست دقیقه عکسو پاک کرد ولی جالبش اینه پسری که از استوری این شات گرفته بود و واسه ی همه پسرای خوابگاه فرستاده بود 😑 که هم کلاسی منه . اومد به این دختره گفت نگران نباش من نذاشتم کسی عکسو ببینه و تو گوشی همه پاک کردم 😒 بیا با من دوست شو 😐🙄 . بعد این ادم انقدر مودبانه حرف میزنه سر کلاس و سر بزیره که خدا میدونه ...💔

اره دقیقا اخه پسرا با چشم تحریک میشن مث.ما دخترا نیستن حتا با دیدن زنای معمولی لعنت به همشون😂😂😂

اره دقیقا،یا مثلا یه استاد داریم صداش خیلی باریکه و ناز داره،تو گروه واتساپی که داریم پسرا درباره صداشم بحث میکردن😂دیگه صدا فکر نکنم ذهن دخترارو درگیر کنه😂😂

چتای اینستا بود  باورت میشه حتی به عکس پرو دخترا که یه ذره س رحم نکرده بودن  فرستاده بود ...

وااااااای دقیقا،من وقتی میبینم رفتارشون با یکی از دخترا عوض شده و هرچی سوال میپرسه تو گروه سریع جوابشو میدن ،میفهمم دختره واسه پروفایل عکس خودشو گذاشته خوشگلم هست😂