مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
هـی تـو! از اینکـه امـروز مـورد توجــه همه هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔
بیشعوربودن زمان و مکان نمیشناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله میدوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
هـی تـو! از اینکـه امـروز مـورد توجــه همه هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔