2777
2789
واقعا؟

آره بابا 

هـی تـو! از اینکـه‍ امـروز مـورد توجــه‍ همه‍ هستیــ خـوشـ حـالـ نباشـ😒 تیتــر اولــ روزنـامهـ کاغـذ باطـله‍ یـ فرداستــ😏یبار دیگه منو قضاوت کنیا یعنی اصن....😂😂نترس بابا بی عرضه تر از این حرفام😛😅😂😏😏عاشق پیتزا ام😍😭😝من موندم چرا بعضیا اینقدر پر رو هستن😑😒😊عاشق ریپلای هستم💗پستامو ریپلای کنین ☑️ بلینک هستم💗💗اگه نمیدونی بلینک یعنی چی پستمو ریپلای کن و بپرس و منم تورو با چندتا عشق آشنا میکنم💗😊آدم خیلی ساده و پپه ای هستم😛😅😂اولین برگزار کننده ی تاپیک قرعه کشی صلوات در نی نی سایت 👍💗درخواست دوستی قبول میکنم😏👍فقط باید مطمئن بشم دختر هستین💑👧کاربری هستم در شوره زار های نی نی سایت😂😂😃خیلی چرت و پرت گفتم 😐😒😑من تا امضا رو پر از چرت پرت نکردم بای😂😂😐😑💔
واقعا؟

آره. دوقلو هستن سنا و صبا

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید من ازت بی نهایت معذرت می‌خوام این نظر منه. من زیاد از اسم صبا خوشم نمیاد ببخشیدا منظورم به شم ...

اسم خودت چیه؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
ماهم قرار بود اسم آبجیم و ثنا بزاریم😂

😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐