چندروز پیش باهم بحثمون شد و من بحث خاستگاری رو پیش کشیدم و گفتم که از بلاتکلیف بودن خوشم نمیاد و یه فکری بحال رابطمون کن، گفت اگه به هم رسیدیم ک رسیدیم،اگرم نه که من تا آخرعمرم ازدواج نمیکنم و منم بهم برخورد ک بعد از دوسال حالا داره این حرفو بهم میزنه و بهش گفتم خب پس اگر اینطوریه دیگه باهم در ارتباط نباشیم تا وقتی ک یه جواب درست حسابی بهم بدی و ازاین بلاتکلیفی در بیام، و الان چندروزه ک خبری از هم نداریم
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍