2777
2789
عنوان

حسادت حسابی کلافم کرده 🤯🤯

304 بازدید | 21 پست

تازگی به زمین و زمان حسودی می کنم به کوچکترین چیز ها مثلا یکی از دوستام قربون صدقه اون یکی دوستم میره من حسودیم میشه ، استاد سر کلاس از یکی تعریف می کنه من حسودیم میشه ، دوستم یه سوال بیشتر از من جواب میده سر کلاس حسودیم میشه یکی از فلان اتفاق خوبی که افتاده براش تعریف می کنه حسادت تو وجودم میزنه بالا 

قبلنا اگه به کسی حسودیمم میشد هیچوقت بد واسش نمی خواستم اما الان ناخودآگاه همش تو دلم  میگم کاش فلان اتفاق براش کاش اینجوری بشه 🥺🥺 ... حس می کنم وجود خیلی تاریک و سیاه شده 

حسادت از چی ناشی میشه چجوری درمانش کنم ؟؟

عیب نداره تجربه شد :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زمانی ادم حسودی میکنه ک ب کمالات اون فرد نرسیده باشه.. سعی کن تو زندگیت موفقیتای بیشتری کسب کنی

افرين💕

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
زمانی ادم حسودی میکنه ک ب کمالات اون فرد نرسیده باشه.. سعی کن تو زندگیت موفقیتای بیشتری کسب کنی

واقعیت اینه من امتیازات بیشتری هم نسبت به اونا ممکنه داشته باشم اما شدید احساس پایین بودن می کنم 

واقعیت اینه من امتیازات بیشتری هم نسبت به اونا ممکنه داشته باشم اما شدید احساس پایین بودن می کنم&nbs ...

پس دیگه برمیگرده ب اعتماد ب نفستون... باید سعی کنین خودتونو بیشتر دوس داشته باشین

خودم لغو کاربری زدم
هم تلاش کن موفق بشی هم از خدا بخواه شعله حسادتو تو وجودت خاموش کنه. خاموش میشه

نمی دونم چرا تلاشام برای موفق شدن تو یه سری از زمینه ها برعکس جواب میده تازه انگار بیشتر پایین میرم