2777
2789
عه جدی؟یعنی اگه زده باشه به اسم فک و فامیلیش که نمیشه بگیری ازش*؟؟؟

ببین اگه تو امروز بری مهریتو بذاری اجرا فردا شوهرت بره مال و اموالشو بفروشه یا ب نام کسی بزنه همشون فسخ میشه و باید اول مهریه ی تورو بده

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
بله  برا همین میگن مهر رو جوری بگیرید که طرف نتونه به راحتی دس کنه جیبش مهر رو بده بعدم طلاق

مردی که بخاطر ترس مهریه زنشو طلاق نده؛ همون بهتر اون زندگی بهم بخوره 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این‌درسته ولی قبل از مهریه بزنه چی مثلا یه ملک خریده زده به اسم حالا هرکی

اونو دیگه نمیشه کاریش کرد

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
مردی که بخاطر ترس مهریه زنشو طلاق نده؛ همون بهتر اون زندگی بهم بخوره 

ببین ی مانعه نمیگم ترس 

ی موقع عصبانی میشه تو عصبانیت ممکنه تصمیم اشتباه بگیره و ...

بعدم همه که شرایطشون ی جور نیس بعضی خانما واقعا اگر جدا شن هیچ پشتوانه ای ندارن 

ببین ی مانعه نمیگم ترس  ی موقع عصبانی میشه تو عصبانیت ممکنه تصمیم اشتباه بگیره و ... بعدم همه ...

به نظر منم درست میگی مردایی دیدم که چون‌مهریه زن کمه خیلی ادا درمیارن تهدید میکنن که طلاق میدن خیانت میکنن الواتی میکنن گاهی این مهریه مثل جریمه رد کردن چراغ قرمزه برا مرد که حواسش به کاراش باشه ولی تا اینارو میگم دوستا و همکاران منو متهم به هزارتا چیز میکنن 

به نظر منم درست میگی مردایی دیدم که چون‌مهریه زن کمه خیلی ادا درمیارن تهدید میکنن که طلاق میدن خیانت ...

دقیقا درسته

مهریه کم مرد خوب رو هم ممکنه هوایی کنه 

دیگه اون بداشون که بماند 

به نظر منم درست میگی مردایی دیدم که چون‌مهریه زن کمه خیلی ادا درمیارن تهدید میکنن که طلاق میدن خیانت ...

خیانت و الواتی و اخلاق درست نداشتن هیچ ربطی به مهریه پایین نداره؛ طرف اگر آدم نباشه مهریه زنش ۱۰۰۰تا سکه هم باشه چنان اذیتش می‌کنه و به دادگاه ها میکشونه که زنش میگه مهرم حلال جونم آزاد ؛. خیلیا هم با مهریه ۵تا سکه چه زندگیای شیرینی دارن 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
ببین ی مانعه نمیگم ترس  ی موقع عصبانی میشه تو عصبانیت ممکنه تصمیم اشتباه بگیره و ... بعدم همه ...

هر کس نظری داره عزیزم