2777
2789
عنوان

دارم برای همیشه از نی نی سایت میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست

😐👀من نوموخوام تعلیق شم پس سکوت#  

میکنم ⁦👋🏻⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بي چاره آيت الله خامنه اي، چقدر تلاش كرد جلوي برجام رو بگيره، ولي مردم تنهاش گذاشتن

الان مردم اکثرا مخالف قرارداد با چین هستن لازم باشه همراهم هستن اینو چرا لغو نمیکنن؟🤔

ما چیزایی دیگه به گوشمون میخوره

آره میگم،،، خسته شدیم از این همه دزدی دولت با خالی کردن جیب ملت، چرا رئیس جمهور ما باید چند تابعیت ب ...

فقط اون بدبخت 😐😂پس پاچه خواراش چی

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

بیشتر بگوو

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
منم میگم چندباری هم تعلیق شدم اما پرقدرت اومدم 😂

بوخودا سیم کارت ندارم دیگه ‌ . اینم با خط شوهرم اومدم. تهدیدم کرده با سیم کارت من حق نداری تعلیق شی پس جلو اون زبونتو بگیر 😀

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
الان مردم اکثرا مخالف قرارداد با چین هستن لازم باشه همراهم هستن اینو چرا لغو نمیکنن؟🤔 ما چیزایی ...

هنوز مفادش مشخص نیست کلی مخالف داره، حداقل بزارین مفادش مشخص شه بعد مخالف باشین،. اگه بد بود آمریکا اینقدر ناراحت نبود

الان مردم اکثرا مخالف قرارداد با چین هستن لازم باشه همراهم هستن اینو چرا لغو نمیکنن؟🤔 ما چیزایی ...

چون مردم تحت تأثير رسانههاي تحت نظر آمريكا و انگلستان هستن. آمريكايي كه راحت مردم ايران رو ميكشه نگران ملت ايرانه؟؟؟