2777
2789
عنوان

برم خونه خالم تا نیومده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست
خاک ت سر شوهرت برا زنش

😒

مودب_باشیم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح نمیشه داد تو خونه مادر شوهرم هستم اگر حرفی بزنم می ریزن سرم پولشون که بیشترش هم مال خودم بود ر ...

چقدبوده؟؟براش توضیح بدع بعدم شکایت کنید دوستم کلاه برداری کرده بودن دزد پولشون پیداشد

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
توضیح نمیشه داد تو خونه مادر شوهرم هستم اگر حرفی بزنم می ریزن سرم پولشون که بیشترش هم مال خودم بود ر ...

چرانمیشه توضییح داد البته برای ماکه غریبه هستیم توضییح نمیدی کجاسرمایه گذاری کردی چی شده که بتونیم کمکت کنیم اما بگو اشتباه کردم فلان مقدارش مال خودم بوده  سفت ومحکم توضییح بده نترس

از رو سرکوفت هایی که بهم می زد از رو ناچاری برای اینکه بهش ثابت کنم می تونم بی مصرف نیستم به خاطر تح ...

حداقل میزاشتی بانک ی سودی بیاد بهتر بود بدی ب ی ناشناس 

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

زیاد بود ۳۰۰ میلیون، ، از بانک از حسابم برداشتم بی اجازه دادم یکی برام بیت کوین خرید رمز رو داشت از کیف پول برداشت شکایت کردم کارمند بانک بود زرنگ بود با سند سازی تبرئه شد

بری‌چی‌بشه؟پای  کار اشتباهت واستا و معذرت خواهی کن..تنبیه رو هم بپذیر..بهش بگو برا زندگیمون انج ...

تنبیهش مرگه گفت میام با چاقو می کشمت اگر پول واریز نشه

تنبیهش مرگه گفت میام با چاقو می کشمت اگر پول واریز نشه

اگر بری بازم پیدات میکنه...اگر.به نظرت با رفتنت خشمش کمتر و ارومتر میشه و بعداً میشه باهاش صحبت کرد،پس حق با شماست..برو.....ولی یکی مثل همسر من قطعا دیوونه میشه با رفتنم..آروم نمیشه

زیاد بود ۳۰۰ میلیون، ، از بانک از حسابم برداشتم بی اجازه دادم یکی برام بیت کوین خرید رمز رو داشت از ...

وای خطرناک شدکه بازم شکایت کن بالاخره مشخص میشه به کدوم حساب واریزشده

زیاد بود ۳۰۰ میلیون، ، از بانک از حسابم برداشتم بی اجازه دادم یکی برام بیت کوین خرید رمز رو داشت از ...

اخه چطور تونستی همچین کاری کنی؟چطور بدون مشورت باهمسرت سرخود سرمایش رو به باد دادی؟

وای خطرناک شدکه بازم شکایت کن بالاخره مشخص میشه به کدوم حساب واریزشده

حکم نهایی بود منم برا رهبر و رئیس جمهور و استان قدس نامه دادم برا رسیدگی اما اتفاقی نیوفتاد