2777
2789
عنوان

ivf (ای وی اف) 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 28274 بازدید | 77 پست

سلام بچه ها من امروز ۷انتقالم بود برای دفه دوم هیسترو خراش هم انجام دادم هم پی ارپی سه تاجنین بلاست هم گذاشتم واسم دعاکنید ☹☹حالم بده جرات بی بی هم تااروزازمایش اصن ندارم 

همه نوع کاریم کردم از یک ماه قبل رحمو باروغن سباهدونه چرب کردم ازدوروزقبل و صب قبل انتقال کله پاچه خوردم سوپ پای مرغ نشاسته شیرسویا ماکارونی ووو همه اینارودعایت کردم اینسری شوهرم خیلی امیدواره میاددیتسم میذاره روشکمم 😭اگه منفی شه شوهرم داغون میشه خدا کنه خدا خودش نگاهی به هممون بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سری پیش کلی علایم داشتم اینسری هیچی جتی امپولاهم روم اثر نکرده نمیدونم دیگ البته به علایم اصن نمیشه توجا کردسری پیش همه علایموداشتم امامنفی شداینسری هیچی اصن فک میکنی انتقالی انجام نشده

عزیزم نتیجه حتما بگی انشالاکه مثبته حتما منم ازالان واس هفته دیگ این موقع استرس گرفتم😔 دفه چندمته ک ...

آره خداروشکر نتیجه ام مثبت شد و روز ۱۷انتقال رفتم دکتر . دکتر گفت زود اومدی اما باز سونو انجام داد و ساک‌بارداری رو دید و گفت۳۰ام‌دوباره برم دعا کن قلبش تشکیل بشه این مرحله هم بگذره

عزیزم نتیجه حتما بگی انشالاکه مثبته حتما منم ازالان واس هفته دیگ این موقع استرس گرفتم😔 دفه چندمته ک ...

چی شد نتیجه ت ؟ من مام با خود دکتر نصر انتقال دادم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
شماکه لک لانه گزینه هم دیدی من ک هیج لکی هم ندیدم چی پس😪

اصلا به لک نیست

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام ببخشید با تامین اجتماعی هزینه داروهاتون چقدر شده؟

سلام دارو چی