2777
2789
عنوان

ivf (ای وی اف) 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 28274 بازدید | 77 پست
تنبلی تخمدان دارم شوهرمم یکم ضعیفه  بار دوممه بار اول ۱۸ تا تخمک پوچ داشتم حالا دوباره میخوام ...

ستاره اووبوست و ژل رویال بخور با اینو فولیک بزار جنینهات کیفیت داشته باشن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی قرصه ؟؟ اینو فولیک و میخورم 

اره قرصه خیلی سخت پیدا میشه هر جور شده پیدا کن بخور واسه کیفیت عالیه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

منم برنامه دارم اردیبهشت برم دنبال کاراش

مشکل از همسرمه 

دکتری که انتخاب کردم دکتر نقاب اهواز

ولی احتمالا ازمایشاتمو مام تهران انجام بدم

اصلا اطلاعات دقیقی از مراحلش ندارم و کلی ترس دارم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
منم برنامه دارم اردیبهشت برم دنبال کاراش مشکل از همسرمه  دکتری که انتخاب کردم دکتر نقاب اهواز ...

منم مرکز مام میرم تعریف دکتر نقاب رو شنیدم من اردیبهشت انتقال جنین دارم مرکز مام

من قم رفتم دکتر ابراهیمی مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی قم ، مشکلم از ضعف  اسپرم شوهرمه

سلام عزیزم،منم همین مشکلو دارم یکماهه فهمیدم شوهرم حرکت اسپرمش ۷ درصده 

بنظرتون ما هم باید بکاریم؟

منم مرکز مام میرم تعریف دکتر نقاب رو شنیدم من اردیبهشت انتقال جنین دارم مرکز مام

نصرت نقاب اهوازه

اما مام دکتر علیرضایی و نصر میگن عالی ان

حالا برای ازمایشاتم ازت کمک مبگیرم

من خونم تهران نیست به همین خاطر نمیتونم برم اونحا😔😔

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام عزیزم،منم همین مشکلو دارم یکماهه فهمیدم شوهرم حرکت اسپرمش ۷ درصده  بنظرتون ما هم باید بکا ...

اره دیگه اگر اینقدر ضعیف باشه که باید برای کاشت جنین اقدام کنید ولی قبلش حتما دکتر اورولوژی برین تا قرص و دارو به همسرتون بده یکم اسپرماش قوی بشه که هر وقت کاشتین درصد موفقیتتون بره بالا انشالله

باز میشه این در ..صبح میشه این شب ...صبررررر داشته باش 

منم منتظرم پری شم دورمو شروع کنم😍😍ان شاء الله ک همگی نتیجه بگیریم ب حق این ماه مبارک

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️

سلام من قراره ای وی اف کنم یه لوله ندارم یه لوله مم بسته اس عکس انداختم یه دوره امپول زدم فقط ۳تا تخمک تشکیل شد خودم منصرف شدم پانچر نکردم تعیین جنسیت میخواستم بکنم گفتن کمه گفتم بیفتم دنبالش چرا اینقدر کم شده الان دوماهه قرص ال دی میخورم کیوتن ۱۰۰ وپودر فرتیل اید تا پرویید شم برم برای شروع سیکل حالا الان خیلی استرس دارم که اینهمه هزینه میکنم اخرش نشه شوهرم کارگره واقعا براش سنگینه میشه منم راهنمایی کنین چیکا کنم همون دفعه اول بگیره؟؟؟؟؟

سلام من قراره ای وی اف کنم یه لوله ندارم یه لوله مم بسته اس عکس انداختم یه دوره امپول زدم فقط ۳تا تخ ...

سلام قرص اووبوست پیدا کن با ژل رویال تا 2ماه بخور ..ویتامین د3 و زینک و امگا3 هم بخور 2ماه تقویت کن بعد برو پانکچر

سلام به همه ی مامان های اینده

من هم اندومتریوز گرید 4 دارم تو اسفند دکترم برام یه کیست 7 سانتی و سوزوند سه تا آمپول دیفرلین تجویز کرد که هر 28 روز میزنم آخریش فرداست و گفت ده روز بعدش برم مطب ذخیره تخمکم یکه و 34 سالمه

دوماهه که اینوفولیک ( روزی دو تا) و فولیک اسید و پرینامکس(روزی دو تا) میخورم 

دکترم دکتر آل یاسینه

[QUOTE=187937919]سلام به همه ی مامان های اینده من هم اندومتریوز گرید 4 دارم تو اسفند دکترم برام یه کیست 7 سانتی 

سلام منم اندمتریوزم. یه پسر 7 ساله دارم. برای دومی یکسال اقدام کردم نشد. رفتم عکس رنگی گفتم لوله هات بسته است. سه ماهه الدی میخورم جون کیستم دارم گفت تموم شد بیا واس آی وی اف. دکتر ذوالقدر. نمیدونم یعنی نتیجه میگیرم. اصلا نمیدونم سیکل آی وی اف یعنی چی چطوریه آمپول داره....