2777
2789
2790
2778

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلش بهتون گفته بود؟؟؟ من یک خواستگار داشتم گفت سیگار میکشم گاهی و نمازم فقط ماه رمضان می خونم ردش ک ...

۵ سال رل بودیم گه گاهی حتی با هم میکشیدیم کلن رابطمون یکم متفاوت تر زن شوهراس سعی میکنم رفیقش باشم تازنش😑😑

منم دقیقا همینم دیگه یه فرقی بین ما و مامانای قدیمیمون که سخت میگرفتن باید باشه دیگه نمیشه که ماام ر ...

چی بگم والا همین رفتارای ساده مشکل میش تو زندگی محدودیت الکیه

;  ♡

وا مگه چیھ یکی دوتا نخ سیگاره من از دوم دبیرستان می کشم 

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
عادی رفتار کن من خودم قلیون میکشم کل فامیلمم قلیونیین نامزدم سیگار میکش بم میگ جوری باهام باش من چیز ...

😐 اینقدرم شل گرفتن خوب نیست اصلا. 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

فقط بهش خیلی گیر نده که بگه آره میکشم و از فردا بیاد جلوت همش سیگار بکشه....

همین که فهمیده زود متوجه شدی خودش رعایت میکنه

بعدم ببین مشکلش چیه که رفته طرف سیگار حرف زدن خیلی از مشکلارو حل میکنه

😔

عزیزم ناراحت نباش

درکت میکنم ناراحتی

اما 

یه اصلی هست تو زندگی بنام تغافل

یعنی خودت رو به ندونستن بزنی و برای اون مسئله بنشینی به راه حل فکر کنی

عزیزم همینکه کسی رک به من روش نمیشه عیبشو بگه یعنی دوست نداره دستش رو بشه

یعنی هنوز اون حجب و حیا هست

اون دوست نداره تو رو ناراحت کنه

شما هم نذار دستش رو بشه

آنقدر گیر نده که یدفعه برگرده یه چی بگه بیشتر ناراحت شی

اگه سیگار دوست نداری بکشه میدونی میکشه اونموقع دستش و رو نکنه

مثلا

بیرون میرید بگو وااای چجور زناشون تحمل میکنن شوهرشون بوی سیگار بده وای چقدر خوب که تو سیگاری نیستی

من بهت افتخار میکنم

مردها بفهمند تکیه گاهند کوه رو جا به جا میکنن

فقط بهش خیلی گیر نده که بگه آره میکشم و از فردا بیاد جلوت همش سیگار بکشه.... همین که فهمیده زود متو ...

سیگاری نبودا حتما جلوش میکشن هوس کرده میدونم دیگه . خیلی ساده و خنگه بدبختیه من

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز