2777
2789
عنوان

دلارا نیاز به کمک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 23 پست

واقعا مردم تصمیمات احساساتی و بی منطق میگیرن

این بیمار درمان قطعی نداره و پدرو مادر این بچه شفاف صحات نمیکنن و واقعیت رونمیگن

این طبیعیه که اونا برای چندماه زندگی بیشتر بچشون دست به هر کاری بزنن ولی ما هم عقل داریم باید فکر کنیم 

انشالله هیچ کودکی مریض نباشه نه دلارا و نه تمام اونهایی که کلیپ منقلب کننده براشون ساخته نشد

واقعا مردم تصمیمات احساساتی و بی منطق میگیرن این بیمار درمان قطعی نداره و پدرو مادر این بچه شفاف صح ...

عزیزم کی گفته این بیماری درمان فطعی نداره من خواهر زادم هم جین بیماریو داره اما متاسفانه داروی اصلیش که به طور کامل فرد مبتلا باهاش خوب میشه برای کودکان زیر دوسال هست و نهایت تا دوسال و نیم و دلارا اگه تا دوماه دیگه مولشو حمع کنه می تونه به طور کلمل راه بره

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم با این پول میشه جون صدها نفر رو نجات داد!چرا یکی مث من باید بیاد برا کمک به یه نفر هزینه کنه!چه چیزای عجیبی میشنوم این روزا

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
واقعا مردم تصمیمات احساساتی و بی منطق میگیرن این بیمار درمان قطعی نداره و پدرو مادر این بچه شفاف صح ...

اصن درمانش قطعی هم باشه ب نظر من غیرمعقوله همچین هزینه ای رو یه فرد ک چه عرض کنم یه مملکت بخاد بده 

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
عزیزم این طبیعیه که هرپدر و مادری واسه سلامتی فرزندش تلاش بکنه و ناامید نشه  شما میتونی به جای ...

اطلاع جدیدی از 

دلارام# داری؟

من یه پولی نذر کردم بریزم براش .ولی اینستا ندارم از وضع جدیدش خبر ندارم چون یه سنی برای دریافت دارو هس نمیدونم وقت داره هنو؟؟؟؟

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اطلاع جدیدی از  دلارام# داری؟ من یه پولی نذر کردم بریزم براش .ولی اینستا ندارم از وضع جدید ...

سلام عزیزم

خداروشکر هزینه جور شد و الان دارو رو دریافت کرده دلارا جان😍

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

سلام عزیزم خداروشکر هزینه جور شد و الان دارو رو دریافت کرده دلارا جان😍

خدا روشکر .واقعا خیلی درگیرش بودم😍😍😍😍

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

چرا با پولی که میشه چندین نفر رو درمان قطعی کردمخصوصا بچه هایی که دیده نمیشن و پدر و مادرهای بی دست و پا دارن و حتی خجالت میکشن که کمک بخوان. گذاشته بشه برای کسی که درمان قطعی نداره.ادم باید با منطق با قضیه برخورد کرد نه احساسات