2777
2789
عنوان

بینیم داره بزرگ میشه😰

3040 بازدید | 15 پست

شوخی نمیکنم بچه ها :/

جدی جدی یه ماهه داره دوباره رشد میکنه

خداوکیلی میبنی؟عوض قدم بینیم :///////////

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وحشتناک#  

آیا میدانستید دماغ و گوش در تمام طول عمر رشد میکنند اما چشمها از همان کودکی تا بزرگسالی اندازه ای ثابت دارد؟  به همین علت درشتی چشمان کودکان که با کوچکی دیگر اعضای صورت تناسب ندارد چهره ای بامزه دارند؟🐛

ستاد# سکته یهویی😐😂

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

از چسب لیفت بینی استفاده کن

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
از چسب لیفت بینی استفاده کن

شما استفاده کردین؟؟؟

تابلو نیس که؟؟

بینیم بزرگ نیستا فقط میخوام شب عروسیم عروسکی به نظر برسه 

ولی میگن که خیلی تابلوعه

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
شما استفاده کردین؟؟؟ تابلو نیس که؟؟ بینیم بزرگ نیستا فقط میخوام شب عروسیم عروسکی به نظر برسه  ...

اتفاقا همین الان رو دماغمه😂😂

ولی مال من چسب لیفتینگ نیست و اسمش چسب درمانی تری ام هس که برای لیفت بینی هم میشه استفاده کرد و متاسفانه مشخصه که چسب روشه

درحالی که نوشته بود بی رنگه

حالا شاید چسب مخصوص لیفتینگ کمرنگ تر باشه و وقتی روش کرم پودر بزنی مشخص نباشه(داخل نظرات یه نفر گفته بود کرم پودر میزنه عالی میشه)

من کرم پودر امتحان نکردم ببینم چطوری میشه فقط ضد افتاب بی رنگ میزنم

اما برای فرم دهی بینی عالی هستش و کلا فرم بینی رو خوب میکنه،من دماغم یه قوز کوچیک داره که وقتی چسب میزنم خیلی خوب میشه و اصلا قوزش ناپدید میشه، قصدم هم اینه اینقدر بزنم تا بلکه دماغم خودش فرم بگیره 😅

اتفاقا همین الان رو دماغمه😂😂 ولی مال من چسب لیفتینگ نیست و اسمش چسب درمانی تری ام هس که برای لیفت ...

چقد باید بزنی قوزش بره؟؟؟

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
چقد باید بزنی قوزش بره؟؟؟

خب زمان بر هس من حدود دو هفته هس میزنم (هر روز) تازه احساس میکنم یه کوچولو جمع و جور شده 

شاید یک سال😐