2777
2789

سلام بچه ها چیکار کنم خیلی چاق شدم دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکارکنم رژیم و اینا که میگن همه شو تجربه کردم یکم میاد پایین وزنم دوباره میره بالا😫دیگه خسته شدم توسن 18سالگی نه زایمانی نه ازدواجی نه  چیزی سایزم 42😫به نظرتون از این عملای لیپوماتیک و اینا تو سن پایین مث من انجام میدن؟رون هام و باسنم خیلی چاقن هیچکار میشه کرد😫😭😭😭شما میگین چیکار کنم ابن چاقی داره دیوونم میکنه😭😭

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه من هرروز پیاده روی و ورزشو تو برنامم دارم غذامم هنوز بیشتر از1000کالری تو روز نشده😫

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

هم قد و وزن منی

من البته یه بچه دارم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بنظرم فقط سعی کن شکم و پهلو نیاری .بقیه خوبه رون و باسن خانمو زیبا میکنه 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
تازه من هرروز پیاده روی و ورزشو تو برنامم دارم غذامم هنوز بیشتر از1000کالری تو روز نشده😫

پس باید لاغر بشی دیگه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود