2777
2789
عنوان

چیکار میکنین؟😐💔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 66 پست
منم دیروز ۲ عدد امتحان داشته بودم😐✋💔🚶‍♀️

کمرم شکست تو اکیپمون ۵ نفریم ۱۱ تا سوالش و حل کردیم که همش و با اختلاف نظر همه بود . بعد ۹ تاش و ننوشته بودیم از بقیه بچه ها پرسیدم ک اونام هر کدوم یچی نوشته بودن 🤣 نابود شدم امتحان دوم هم تا من و صدا زد سوالا رو پرسید گفت وقت تموم اونم ری.دم🔫😶⁦🚶🏻‍♀️⁩🍃

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.
..لقش

هعی 

کاش ب این راحتی بود

تنگی نفس گزفتم والا

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم به اون نامردی فکرمیکنم ۴ سال منو منتظر گذاشت شرایطش اوکی شه ، شرایطش ک خوب شد رفت با همکلاسیم🙃 ...

اون که تورو اینجوری ول کرده تو ام بگیرش به یه ورت😉😂سعی کن انقد موفق بشی ک یه روز که موفقیاتو دید بگه عجب ... خوردما🙃👌

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
هعی  کاش ب این راحتی بود تنگی نفس گزفتم والا

خودتو اذیت نکن عزیزم دنیا دوروزه به شادترین نحو ممکن زندگیتو ادامه بده۸🙃💫🦋

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
اون که تورو اینجوری ول کرده تو ام بگیرش به یه ورت😉😂سعی کن انقد موفق بشی ک یه روز که موفقیاتو دید ب ...

قیافم این شکلیه کلا😳😳😳😳

متحیر و متعجب

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خودتو اذیت نکن عزیزم دنیا دوروزه به شادترین نحو ممکن زندگیتو ادامه بده۸🙃💫🦋

کمرم شکست تو اکیپمون ۵ نفریم ۱۱ تا سوالش و حل کردیم که همش و با اختلاف نظر همه بود . بعد ۹ تاش و ننو ...

ری.دن پل پیروزیست😂✌

سر کارم😑

موفق باشید😇

قیافم این شکلیه کلا😳😳😳😳 متحیر و متعجب

ای بابا ، چرااا؟!🤕

همسایمون با زنش دعوا داشتن منم بیدار شدم الانم سردرد گرفتم

الهی😄😘

تروخدا مث بقیه معلما نباش😂🤚

خخخخخ نه باو من خوش اخلاقم این هماهنگی ها برای کلاس های خصوصیه 

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
کلاس دارم😬

مث من😖