2777
2789
عنوان

چیکار میکنین؟😐💔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 66 پست
من گشنم بودبیدارشدم الان باموهای ژولیده وچشمای پف کرده خدمتتونم

منم استم یک گشنه😐✋😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرکارم از 6 بیدار شدم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
کلاس دارم  استادش گویا خوابه و کلاسو تعریف نکرده....😒😔

لف بده از گروه😂💔شده فانتزیه شب و روزم😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
از 5 بیدارم، درس

من  دیروز امتحان ۲ تا داشتم سختم بود ساعت ۱ خوابیدم ۳ بیدار شدم دیگه نخوابیدم🔫😶⁦🚶🏻‍♀️⁩

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.
خونه ی مامانمم پریود شدم از دیروز دارم میمیرم از درد پهلو

اخی💜

شماهایی که زیر پتویید ان شاء ا... کوفتتون بشه، پتوتون آتیش بگیره   

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

حاضریمو زدم میخام بخابم

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×