2777
2789

سلام 

شوهر من از نظر من قیافش قشنگه ولی چرا یه عده میان میگن اگر بچت ب خانواده شوهرت بره زشت میشه خدا کنم به خودت بره 

و اینکه یه نفر بهم گفت من همش احساس میکنم بچت زشت میشه نمیدونم چرا این حس رو دارم 

خب منم اولین فرزندمه دل خوشم بهش چرا بعضیا با حرفاشون ادم رو میشکونن بنظر من کسی زشت نیست هر کسی زیبایی خودش رو داره خدا به هر کسی جذابیت خاصی داده من دلم نمیاد به کسی بگم زشته 

چرا بعضیا بچه که هنوز دنیا نیومده بهش این حرفا رو میزنن من واقعا قلبم شکسته 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بیشعورن

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

چت و پرت تفت میدن. شما خودتو درگیر این چیزا نکن بسپارش به کروموزوم ها و علم وراثت

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

چون مرض دارن خانواده شوهر منم از این حرفا ميزدن حالا خواهر شوهر بیشعورم همه جا ميگه بچه شبیه منه فقط به من وابستس مادرشو نمیخواد اصلا فقط با من آرومه درحالی که بچم کپی منه خود خودم چون خوشگله ميگن شبیه اوناس 

خوبه دیگران بهت این حرفو میزنن.من شوهرم بهم گفت کرفس نخور بچمون زشت میشه.بهش گفتم پس برام به انار هلو .....بگیر بخورم تا خوشگل بشه .هنوزه که بازه. همش دارم سردی میخورم . یعنی دارم یه بارداری با کلی حسرت طی میکنم. 

برو خدارا شکر کن .حرف مردم باد هواست