2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 621 پست
سلام شبتون به خیر حاجت روا بشید @ماثناجون     روز یازدهم۱۹ روز دوازدهم۲۰ روز سیزدهم۲۸ ...

ممنون گلم   

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام شبتون به خیر حاجت روا بشید @مامان،مهدیار     روز یازدهم۱۵ روز دوازدهم۲۸ روز سیزد ...

سلام عزیزم شبت خوش 

ممنون همینطور شما دوست گلم بابت زحماتت

خیر ببینی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام شبتون به خیر حاجت روا بشید @روشنا1360     روز یازدهم21 روز دوازدهم13 روز سیزدهم2 ...

سلام عزیزم ممنون،،،لطف کردید💝💓

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

سلام شبتون به خیر حاجت روا بشید @azaraxsh     روز یازدهم30 روز دوازدهم16 روز سیزدهم3 ...

فقط من روز نهم جز ۳ رو خوندم برا روز ۱۳ تکراری میشه 

ی چیزی هم ک هس از فردا احتمالا زیاد عذر شرعی دارم این جز هایی ک گفتین سجده ندارن؟

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)