2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4042 بازدید | 621 پست
عزیزم دوران ماهانه رو بگین که جزء هایی که سجده واجب دارنو به شما نگم

عزیزم میشه مال منو همشو مشخص کنی آخه من همیشه به اینترنت دسترسی ندارم همشم استرس میگیرم که نتونم بفهمم کدوم جز باید بخونم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم شبت به خیر @naasim7364     روز اول 9 روز دوم 17 روز سوم 16 روز چهارم 2 ...

عزيزم براي من دو تا ٩ هستش فك كنم نبايد تكراري باشن درسته؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
بله عزیزم شرمنده اشتباه تایپی بوده متوجهش نشدم روز اول 9 روز دوم 17 روز سوم 16 روز چهارم 2 روز ...

دشمنت شرمنده عزيزم

جز ٩ رو خوندم تموم شد🌹

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
قبول باشه گلم🌺

ممنون عزيزم🌹🥰