2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم،،ممنون ازدعوتت،،،فقط متوجه نشدم خودتون اعلام میکنید هرکسی چه بخشی رو باید بخونه؟؟؟هرروز ا ...

سلام عزیزم شبت به خیر @روشنا1360  

روز اول 16

روز دوم 18

روز سوم 15

روز چهارم 25

روز پنجم 23

سلام ان شاءالله به حرمت این ماه عزیزز همه حاجت روا بشن  اسم منم بنویس ولی اگه میشه تا 10 روز جز ...

سلام عزیزم شبت به خیر @13976465نازنین  

روز اول 23

روز دوم 10

روز سوم 1 

روز چهارم 11

روز پنجم 29

سلام عزیزم شبت به خیر @arohi     روز اول 20 روز دوم 30 روز سوم 12 روز چهارم 28 روز ...

خیلی ممنون عزیزم خیر ببینین ان شاالله 🌸🌸

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
سلام عزیزم فقط اگه ممکنه برا من رو هر سی روز رو مشخص کنید من مینویسم و به ترتیب میخونم چون همیشه گوش ...

سلام عزیزم شبت به خیر @عشق5  

روز اول 26

روز دوم 27

روز سوم 11

روز چهارم12

روز پنجم۳

عزیزم من جز هارو به ترتیب مینویسم از روز ششم

۱_۵_۲_۷_۴_۸_۱۰_۹_۶_۱۳_۱۵_۱۶_۱۴_۱۷_۱۹_۱۸_۲۰_۲۳_۲۵_۲۱_۲۲_۲۴_۲۸_۳۰_۲۹

سلام عزیزم شبت به خیر @ماثناجون     روز اول ۲۱ روز دوم ۲۹ روز سوم ۳۰ روز چهارم ۹ رو ...

ممنون گلی

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  
سلام عزیزم شبت به خیر @روشنا1360     روز اول 16 روز دوم 18 روز سوم 15 روز چهارم 25 ...

سلام ممنونم عزیزمهربونم😘😘😘😘

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣