2821
2789
عنوان

بچه ها بیایید بازی👋👋🤪🤪😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 256 پست
بهترین رفیقم ایشونه😎🤘🏻 @kidlaroi    

بمونید برای هم❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بهترین رفیقم ایشونه😎🤘🏻 @kidlaroi    

دمت گرم باو خفن😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین که هنوز عاشقشی نشون میده میخوایش اینجوری نگو اگه تمومه باز شروعش کن 😂

ول کردم طرف رفتم 

برم جلو چشام از کاسه در میاره😂

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
ول کردم طرف رفتم  برم جلو چشام از کاسه در میاره😂

پس همون بیخیال بشی فکر کنم به نفعه 😂

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
منک میگم😂🙌🏻 فعلا چیزای مهم تری هست درگیر بشم تا عشق🔪😂

اره هنوز جا داری برا این چیزا جوونی😂

من دیگ غلط بکنم کلا دورشو خیط کشیدم😐🙌🏻😂🔪🚬

اوک ولی الان اینو میگی وایسا عاشق بشی 😂

حالا اینقد بگو فردا پروف بذارم منو جانه جانان یهویی😂🔪 زنده_باد_سینگلی# 🙌🏻😁

میدونم داش یروزی میای هی از عشقت میگی دیگه هیچکی جلو دارت نیس فقط بااون وقت میزاری😂

بچه ها برای شفای مادرم یه صلوات بفرستید 

حتما عزیزدلم.

سلام خوبی؟؟

بهتر شدین؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میدونم داش یروزی میای هی از عشقت میگی دیگه هیچکی جلو دارت نیس فقط بااون وقت میزاری😂

نگو تروخدا🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

عمرا همچین اتفاقی نمیفته😂🔪🔪🔪

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز