2777
2789

دفع شر #جنیان، #طلسمات و جلوگیری از سحر# و جادو#   

توصیه از آیت الله بهجت برای دفع شّر #جنیان و #طلسمات و همین طور برای جلوگیری از #سحر و #جادو دستورات عامی فرموده اند که به این شرح است :

1) هنگام اذان در جایی که زندگی میکند ، با صوت جهر و آشکار (صدای بلند مثل نماز صبح) ، اذان بگوید .

2)پس از نماز صبح 50 آیه از قرآن را به صوت جهر و آشکار (صدای بلند) تلاوت نماید.

3) دو سوره ی معوذتین (فلق و ناس ) را بخواند.

4)پیش از خواب 4 قل (یعنی سوره های کافرون ، توحید ، ناس و فلق ) را بخواند 

5)همراه خود ( مثلاً در جیبش ) قرآن داشته باشد.

6) #آیة_الکرسی را فراوان بخواند و آن را #نوشته و در #خانه #نصب کند . { آیة_الکرسی 3 آیه است تا فیها خالدوت }

7)  وی در دستور دیگری فرموده اند که برای #دفع_چشم_زخم و #طلسم ، #صدقه دهید و تکرار #معوذتین و تکرار #لا_حول_و_لا_قوة_الا_بالله را انجام دهید .

8) حرز امام جواد (ع) را به همراه داشته باشد مثلا در انگشتری 

💠 و این حرز باید روی پوست آهوی 6 ماهه ی تهامه نوشته شود .

طبق احادیث انگشتر ۷ جلال و عقیق یمنی اصل هم برای حفاظت خوب است(این نکته آخری از توصیه های آیت الله بهجت نگفتم ،ولی معتبره)

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پوست اهوی ۶ ماهه عه کجا بیاریم

دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
کسی رو میشناسید حرز امام جواد خیلی خوب  و اصل بده/

تو برنامه سمت خدا گفتن خودتون بنویسید حتی روی کاغذ هم درست برنامه رو دانلود کنید گوش کنید کامل توضیح دادند

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تو برنامه سمت خدا گفتن خودتون بنویسید حتی روی کاغذ هم درست برنامه رو دانلود کنید گوش کنید کامل توضیح ...

اداب داره که سخته وگرنه فایده نداره

سحر مشخی هستم نه مشایخی...اشتباه سند شده  نسبتی هم با جمشید مشایخی ندارم...چون مشخی هستم نه مشایخی  
کسی رو میشناسید حرز امام جواد خیلی خوب  و اصل بده/

یا نور و یا قرآن و یا مبین و رب اکفنی شرور و الآفات دهور اسئلک نجات یوم ینفخ و الصور

این حرز امام جواده و خیلی حاجت میده...

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜

کاربرا خیلی تاپیک میزدن ک برای رفع طلسم چکار کنیم.

الان ک تاپیک زدم کسی نمیاد بخونه

این نکات خیلی مجربن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
موسسه اسم اعظم و یه موسسه خیریه هم قم داره اسمش یادم نیست مال یه خانومه 

شماره یا چیزی ازشون دارین//؟شما ازشون گرفتین؟

سحر مشخی هستم نه مشایخی...اشتباه سند شده  نسبتی هم با جمشید مشایخی ندارم...چون مشخی هستم نه مشایخی