با اینجور مردا چجوری باید برخورد کرد؟ب همه چیز من شک داره.بخدا من کاملا از خودم مطمئنم تا حالا هیچ خطایی نکردم ولی اصلا اعتماد نمیکنه.مثلا امروزیه استوری کنایه ای ب اقوام نامرد گذاشته بودم توی واتس اپ،ب خودش گرفته و میگ سرت جایی گرمه.بعد ۱۰ سال زندگی هنوز بم شک داره
نمیتونم زندگیمواداره کنم.بچموهم ازم میگیره.قبلا اینکارو کرده
پس برات دعا میکنم که ان شاءالله اصلاح بشه. چاره دیگه ای نیست.
سعی کن کاری نکنی که خدای ناکرده بهت شک کنه.
متاسفانه تا جایی که من میدونم اینجور شک ها بنوعی بیماری روانی محسوب میشه. برا همین گفتم که با روانشناس و مشاور مشورت بگیر.
انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
قطعا کسانی که گزارش شمارو بررسی میکنن به کارشون واردن و حرفه ای هستن.
هدف من راهنمایی بود، خواه پند گیر خواه ملال.
ضمنا محترمانه صحبت کردن، هنر و منش بزرگیه.
انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
برای خاتمه بحص بی مورد، گفتم "ببخشید، حق با شماست"