2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 34 پست
نمیتونم زندگیمواداره کنم.بچمو‌هم ازم میگیره.قبلا اینکارو کرده

پس برات دعا میکنم که ان شاءالله اصلاح بشه. چاره دیگه ای نیست.

سعی کن کاری نکنی که خدای ناکرده بهت شک کنه.

متاسفانه تا جایی که من میدونم اینجور شک ها بنوعی بیماری روانی محسوب میشه. برا همین گفتم که با روانشناس و مشاور مشورت بگیر.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
آهان، پس شما ازین وضع راضی هستی؟ ببخشید، حرفمو در مورد شما پس می گیرم. راحت باش و ادامه بده. حق با ...

بحث نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واست گزارش زدم تا دفه بعد چرت و پرت نگی 

اشکالی نداره، 

اگه مشکل زندگیت اینجوری حل میشه، گزارش بزن.

قطعا کسانی که گزارش شمارو بررسی میکنن به کارشون واردن و حرفه ای هستن. 

هدف من راهنمایی بود، خواه پند گیر خواه ملال.

ضمنا محترمانه صحبت کردن، هنر و منش بزرگیه.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
بحث نکنید

چشم.

برای خاتمه بحص بی مورد، گفتم "ببخشید، حق با شماست"

بله عزیزم ‌‌اینا  میگردن دنبال تاپیکای مخصوص  دام میزارن  بعدم درخواست دوستی میدن

وای گلم ممنونم ک آگاهم کرد من اصلا حواسم نبود.عجب دوره زمونه ای شده

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
ممنون از همکاریتون

خواهش میکنم

منم ممنونم که منصفانه قضاوت می کنین