2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 108 پست
۵تا،چه خبره؟!!!

پسر میخاست گلم س تا دختر داشت یدونه پسر میخاست دوتا پسر شن ک قسمت نشد براش

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
ممنون گلم دعا کن جاریم سر عقل بیاد ب فکر ششمی نیفته چون دختر زایید 

وای نه دیگه

چون سزارینه ،بیشتر از این دیگه واقعا با جون خودش بازی میکنه

همین بارم شانس اورد و خدابهش رحم‌کرد

باهاش صحبت کنین که دیگه بی خیال بچه بشه

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای نه دیگه چون سزارینه ،بیشتر از این دیگه واقعا با جون خودش بازی میکنه همین بارم شانس اورد و خداب ...

ب من چ اخه برم بش میگم خدای نکرده فکنه حسودم یانه تواین زایمانش خون کم اورد خواهرشو خواهرشوهرم بش دادن دیگه  نمیدونم سرعقل بیاد یانه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

[QUOTE=185568026]ب من چ اخه برم بش میگم خدای نکرده فکنه حسودم یانه تواین زایمانش خون کم اورد خواهرشو خواهرشوهرم بش دا ...[

خدا سرعقل بیارتش ایشالله

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
2790
2778
2791
2779
2792