2777
2789
سلام    

فان.بود#   

به جون خودم یقه کسیو نمیگیرم  

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقامايه عروسى رفته بوديم عروس١٤،١٥ساله بودبعداين بنده خدابلندشدبرقصه لباسشم دكلته بودگيركرده به پاش قشنگ اومدپايين جفت سينه هاش اومدن بيرون فك كنين ملت هنگ همه عروسى هم توخونه برگزارشده بودهمه كيپ هم نشسته بودن يذره جامونده بودعروس اونجاميرقصيد

این سوتی هست نیس نمیدونم 

ولی من رقصم صفر صفر بود بعد خیلی تمرین کردم برا عروسی با اینحال رو روال نبودم 

ولی همونقدرم ک یاد داشتم  وسط آهنگ جایی ک داشتم میرقصیم یهو آهنگ دیجی قطع شد  دستام بالا مونده بود هول شدم نمیدونستم بیارم پایین یا ن تو فیلمم هست 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
آقامايه عروسى رفته بوديم عروس١٤،١٥ساله بودبعداين بنده خدابلندشدبرقصه لباسشم دكلته بودگيركرده به پاش ...

هولی شت 

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

من تو عروسی خودم سوتی نداشتم ولی عروسی یکی از اقوام بود تقریبا آخرای عروسی پاشدیم با خاله هامو مامانم یکاره پریدیم رو میز شروع کردیم به رقصیدنو عشوه پا میکوبیدیم رو میز خیلی تباه بود اون سالا

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
آقامايه عروسى رفته بوديم عروس١٤،١٥ساله بودبعداين بنده خدابلندشدبرقصه لباسشم دكلته بودگيركرده به پاش ...

وای وای این خیلی بد بود

ولی خب فکر نکنم چیزیم داشته باشه چهارده ساله

ما هم دقیقا یکیو داشتیم چهارده سالش بود این اتفاق نیفتاده بود ولی هرکی از مراسم میومد میگف عروس چرا هیچی سینه نداشت😐 من نرفته بودم

سوتی نداشتم

ولی فک میکردم عالی میرقصیدم

فیلم عروسی رو ک اوردیم ایقد به خودم خندیدم با اون همه تمرینی ک کرده بودم با اهنگ سریع میرقصیدم😂😂😂

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

خدای ارایش بودم..بچه ۸ ساله 

کلا هر عروسی ک میشد من ۲۰ نوع لباس عوض میکردم و با هر اهنگ 😬

چقد کفش پاشنه دار داشتم ، چقد وسیله ارایش داشتم 

فکرشو کن همه از من میگرفتن وسیله هامو برا استفادشون توی عروسی ک چقدم زورم میومد نمیدادم ولی

تمیدونم چرا انقد جینچول پینگول میگرفتم

حالا اما کل وسیله ارایشی هام یه کرم ضد افتاب و ریمل و خط چشمو رژه ..کفشامم اسپرت کهنه میشه دلم نمیاد عوض کنم🤣🤣

تامااااااام😄

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤