2777
2789

وای توی شیرازی یکی ۴قلوبه دنیاووه ۵تاپسز

چه جوری چندقلومیشه؟منم‌دوست دارم چندقلوبشه

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه هامن موهام قبلاخیلی خوب بودیعنی لخت ونرم الان یکی دوسالی که وزشده و موخوره افتاده اصلاخیلی بدشده.پسرونه کوتاه کردم خردادولی حس میکنم اصلاموهام بازمثل قبل نیست.میخوام کلاکچل کنم😂ازته بزنم.مشکلیم ندارم.میگم فقط موهام رنگشودوست دارم‌خوش رنگه قهوه ای‌وایناست میگم‌اگرکچل‌کنم ازته بزنم‌امکانش هست‌که موهام تیره بشه؟یانه هموم‌رنگ طبیعش میمونه؟اخه یادمه دخترعمم‌که بچه بودموهاشوزده بودن وقتی دراومد تیره شده بودموهاش

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔